Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: after html xhtml css?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
boxer87
witam wszystkich,
Od pewnego czasu bawie sie tworzeniem stronek jak do tad(2miesiace) przewertowalem html 4 ,xhtml , css i css2 na roznych video kursach ebook'ach itp moje pytnie brzmi co powinienem teraz zaczac sie uczyc... wertowalem troszke po forum i dobrze by bylo albo java(z ajaxem) badz juz dzialajace cos po stronie serwera python badz php i tutaj kolejny dylemat jezeli wybiore cos po stronie serwera to php czy python bardzo duzo osob wypowiada sie ze php jest dobrym jezykiem programowania jednak jest bardzo nie uporzadkowany (czytaj smietnik w kodzie zrodlowym).

Prosze o wyczerpujace wypowiedzi

odswiezam temat (uzywajac wyszukiwrki na tym forum nie wiedzialem ze jestem tak nerwowa osoba)wzgledem hmm nie funkcionalnej opcji "SZUKAJ" prosze o podanie linkow itp z gory dzieki i sorka za zasmiecanie forum 2 takim samym postem jednakze nie uzyskalem odp na pytanie

MateuszS
To czy kod PHP jest uporządkowany zależy od tego kto to pisał tongue.gif Polecam teraz JavaScript, a potem PHP, lub odwrotnie, ale ja mam teraz tak że PHP jako tako umiem, a jak musze kombinować stronę z JSem to muszę czytać kursy jQuery bo nie znam funkcji itp. biggrin.gif Dlatego polecam nauczyć się teraz JS (framework jQuery) i potem PHP.
Spawnm
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=14...mp;#entry734053

Jeśli masz problem nawet z wyszukiwarką to odpuść sobie php i inne...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.