Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Glosowanie...
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Prezes
Witam,
Mam taki problem. Robie glosowanie.Skrypt do samego glosowania zrobiony tylko teraz mam problem bo chce zrobic "propozycje". Tzn na stronie ma to wygladac mniej wiejcej tak ze po jednej stronie beda utwory do glosowania o po drugiej propozycje(na ktore tez beda ludzie mogli oddawac glos). I chce zrobic tak zeby z propozycji wskakiwalo do tej glownej czesci o ile dany wykonawca w propozycjach bedzie mial wiecej glosow (propozycje) od tego co siedzi juz w "glownym". Wykonawcow z glownego mam w bazie-> w tabeli "lista" no i myslalem zeby propozycje byly w odzielnej tabeli np "propozycje".Jeszcze jedna wazna rzecz, ze w jednej i drugiej czesci max wyswietlen to 20!
Teraz napisze przyklad jak to mialoby wygladac:

"Glowna"
...
19 "wykonawca aaa" g 201
20 "wykonawca bbb" g 198
...

"Propozycje"
1 "wykonawca ccc" g 202
...

g to glosy
czyli teraz wkonawca ccc mialby wskoczyc do "glownej" spychajac /wywalajac z listy wykonawce bbb a wykonawcy aaa zrzucic z miejsca 19 na 20
da sie cos z tym zrobic?
baraqda
Zrób obie tabelki w jednej i wyświetl 20 wpisów z nawiększą liczbą głosów.
Jesli tego nadal nie potrafisz, możemy rzucić ci troszke kodu smile.gif
Prezes
No niestety to nie jest dobry pomysl bo utwor bedacy w glownej liscie spadnie do propozycji a on ma zniknac a nie z listy wpadac na propozycje bo bedzie to troszke bez sensu
Czekam na inne rozwiazania.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.