Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem ze skryptem php bądź serwerem
Forum PHP.pl > Forum > PHP
nikestylex7
Mam problem ze skryptem, ponieważ napisali, że od serwera to nie możliwe więc proszę was o pomoc . Oto moja strona gry www.thestreetrace.com id: admin pw : admin123 . W podstronie pojedynek baner przechodzi w dol oraz w zajezdzie tez nie wiem czym to jest spowodowane. Głównie myślę że jakaś funkcja jest wyłączona na serwerze . Prosze o pomoc.
tehaha
na tych podstronach przed tagiem <html> masz jakiś skrypt wrzucony
  1. <script type="text/javascript" src="mintAjax.js"></script>
  2. <script type="text/javascript">
  3. <!--
  4. function refresh() {
  5. var req = mint.Request();
  6. req.OnSuccess = function () { document.getElementById("ranking").innerHTML = this.responseText;},
  7. req.OnError = function () {document.getElementById("ranking").innerHTML = "Wystąpił błąd !!! </br>" + this.responseText + "</br>" + req.xmlHttpRequest.statusText ;}
  8. req.Send ("ajax_ranking_pojedynek.php");
  9. }
  10. var ginter=setInterval(refresh, 2000);
  11. // -->
  12. </script>

powinien on być w sekcji <head> lub ewentualnie <body> ale nie przed <html> pewnie to obniża treść bo na na innych tego nie msz i jest ok,
ale i tak na innych stronach wywala Ci dużo błędów, więc dziwne że przejmujesz się akurat obsuniętym banerkiem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.