Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak założyć stronę WWW anonimowo?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
stein
Witam. Z początku może wyjaśnię krótko sytuację i problem w jakiej się znalazłem ja i moi współpracownicy, mianowicie pracuje w firmie w której niemalże na co dzień dyrektor i jego kierownicy stosują mobbing. I dlatego chcę stworzyć stronę a właściwie forum w sposób anonimowy a dlaczego to chyba jasne bo jeszcze zależy mi na tej pracy, ale to nie istotne, forum ma natomiast umożliwić porozumiewanie się pracowników i ewentualnie przeciwdziałanie tej chorej sytuacji w firmie. Dlatego mam kilka pytań, jeśli można prosić o pomoc i informacje np. : jaki serwer byłby najlepszy z PHP i SQL, MySQL podejrzewam że jakiś zagraniczny bo nasz dyrektor ma szerokie plecy i długie macki i na wszystkie nasze serwery mógłby wpłynąć i spowodować, że strona by zniknęła. Następnie wydaje mi sie, że najlepszym sposobem będzie logowanie się do tego serwera tylko z jakiejś sieci WIFI lub kafejki internetowej tak aby nie mieć wizyty w domu.
Chętnie przeczytam o waszych pomocnych wskazówkach, co jeszcze można zrobić, aby uniknąć starcia z cwanym dyrektorem. Za podpowiedzi typu oddać sprawę do sądu dziękuję. Interesują mnie tylko sposoby w technologii internetowej.
Cypherq
Załóż forum na TORze. Z drugiej strony, z Twojego opisu wynika, że chcesz mieć też kontrolę nad logowaniem, może np. ustal w skrypcie stałą pulę adresów IP z których można się logować?
stein
Chcę mieć kontrolę nad wszystkim załozyc strone jakąś domene i przedewszystkim niechcę, żeby mnie ktoś narazie wyśledził
Wicepsik
Może wykup hosting w rosjii ? Tam na pewno nie ma kontaktów dyrektor twojej firmy winksmiley.jpg 4-7 USD za miesiąc.
http://www.eskhosting.ru/prim.php
varez
a myslisz ze Twoj dyrektor nie ma znajomosci wsrod adminow forum.php.pl ? i wlasnie czyta gdzie zamierzasz zalozyc stronke, i po co, i jak sie "przed nim" zabezpieczyc?
Wykrywacz
hmm a nie prościej założyć gdziekolwiek jakie kolwiek forum i sposób rejestracji ustawić na akceptację przez admina? A gościa wyłączyć z uprawnień do przeglądania...

A dla pełnej tajności możecie przyjąć szyfr, czyli np. pracować nazywajcie gotować, dyrektor np. makaron takie niby forum kulinarne ;P
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.