Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: teksty na stronie
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
GoKis
Witam,

Chciałbym aby wszystkie moje teksty na stronie były w bazie danych ale nie potrafię tego zrobić dokładnie chodzi o:

- edycje tekstów przez panel admina
- teksty w bazie danych
- wyswietlanie tekstow na stronie

Prosiłbym o napisanie takiego skryptu.
wookieb
No i?
GoKis
prosilbym o napisanie takiego skryptu:)
wookieb
Chyba ocipiałeś. Jak nie umiesz to ściągnij coś gotowego.
GoKis
właśnie nie mogę znaleść nie mów google bo szukałem szukałem i znaleść nie mogłem dlatego piszę tutaj ludzie mówią że to nie jest podobno trudne

Jeszcze raz bardzo proszę o napisanie.
wookieb
No to masz problem, nie umiesz pisać, nie umiesz nawet ściągnać gotowca to do kopania rowów. Stary nikt nic nie dostaje za darmo.
GoKis
ale chociaż mógłby ktoś pomóc jak się za to zabrać każdy musi się kiedyś nauczyć, jakoś inni uzytkownicy proszą o skrypty to do nich się nie sadzisz tylko do mnie dlaczego?
Wicepsik
Piszesz temat na forum i prosisz o napisanie skryptu, a nie pomoc w napisaniu. Jak zrobić?

Przeczytaj podklejone tematy w dziale przedszkole m.in. Temat: linkiKursy dla pocztkujcych
gigzorr
masz gotowca:
CLICK
wookieb
Jak ktoś przychodzi i mówi "napiszczie" to czasem mam ochote udusić za głupotę gumowym kurczakiem ale niestety nie mam takiej możliwości.
Przyjście i powiedzienie "napiszcie mi" a "napisałem coś takiego, nie wyszło, jest taki błąd i taki, proszę o pomoc" to cholernie wielka różnica.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.