Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ile znaków na minute,wyrazów poprawnie ? :)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
gigzorr
http://polish-speedtest.10-fast-fingers.com/ Zapraszam do zrzuty wyników smile.gif

Piszesz 454 znaków na minutę
Napisałeś 96 wyrazów poprawnie
Napisałeś 2 wyrazów błędnie

Otrzymałeś 334 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 544 ze wszystkich 28556 na liście.

2gie podejście smile.gif

nie modyfikować przez firebuga wyników biggrin.gifexclamation.gif
230005
Jestem o 1/4 wolniejszy od ciebie, ale za to zrobiłem tylko jeden błąd winksmiley.jpg. Szczerze mówiąc, to nie wyobrażam sobie pisać szybciej.
Wicepsik
Otrzymałeś 265 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 2194 ze wszystkich 28875 na liście.

Piszesz 343 znaków na minutę
Napisałeś 77 wyrazów poprawnie
Napisałeś 0 wyrazów błędnie
Zyx
Za przeproszeniem, ale taki test można o kant czterech liter rozbić. Powinny być wszystkie słowa od razu wypisane, a nie jakaś ramka, która nagle zmienia zawartość po dojściu do końca, na dokładkę zostawiając ostatnie słowo. Gdzie to się komputerów używa, w których tak ekran skacze w trakcie pisania? Przecież to rozprasza gorzej niż wybuch petardy w sąsiednim pokoju.

A żeby nie było, że mi źle poszło: 280 pkt, 379 znaków, 1 błąd.
Crozin
@Zyx: zapomniałeś tylko dodać, że tekst jest kompletnie bez sensu:
Cytat
gdzie jestem mam ja było tam jakby które jak który mu tak je je dobrze
Co dodatkowo utrudnia pisanie - nie jesteś w stanie całego zdania przeczytać i przepisać tylko po wyrazie (dwóch, trzech) musisz się skupiać ponownie na czytaniu.
gszesiek
@gigzorr - maszynistką jesteś ?

Jak dojdę do 250 punktów, to na pewno się pochwalę smile.gif
marcio
Fajna zabawa mogli zrobic wersje bez pl znakow ja piszac bez nich mam wynik 320+ znakow :] ogolnie malo ale mam mala klawiature w netbooku wiec jest trudniej snitch.gif

Do tego nigdy nie uzywam pl znakow smile.gif

EDIT:
Cwicze jak narazie slabo 350+ znakow do 400 musze dojsc bez pl znakow biggrin.gif

@Zyx ma racje najbardziej mnie myli jak zostaje ostatnie slowo to potem robie bledy :/
Crozin
@marcio: To radziłbym zejść do 200 znaków, ale w języku polskim. Już o brak interpunkcji się czepiać nie będę.
strife
Otrzymałeś 330 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 629 ze wszystkich 30361 na liście.

Piszesz 466 znaków na minutę
Napisałeś 85 wyrazów poprawnie

Podpisuję się pod tym co napisał Zyx, gdyby nie to było by dużo lepiej.

~edit

Drugie podejście
Otrzymałeś 348 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 403 ze wszystkich 30362 na liście.

Piszesz 502 znaków na minutę
Napisałeś 95 wyrazów poprawnie
Napisałeś 1 wyrazów błędnie

Jak się już wie jak to działa to jest lepiej smile.gif

Pozdrawiam.
phpion
Fajne to smile.gif nieskładniowe "zdania" mi nie przeszkadzają, gorzej z tym przeskokiem. Ale pierwszy wynik:
Kod
Otrzymałeś 289 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 1525 ze wszystkich 30363 na liście.

Piszesz 407 znaków na minutę
Napisałeś 78 wyrazów poprawnie

party.gif

Drugie podejście (znowu wpadka przy przeskoku zdania :/):
Kod
Otrzymałeś 318 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 840 ze wszystkich 30365 na liście.

Piszesz 428 znaków na minutę
Napisałeś 84 wyrazów poprawnie
marcio
Z pl znakami mam kolo 250 znakow bez prawie 400 :]
Fajna zabawa snitch.gif

Jak narazie trenuje smile.gif
evolucja
Cytat
Otrzymałeś 333 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 594 ze wszystkich 31926 na liście.
Piszesz 476 znaków na minutę
Napisałeś 93 wyrazów poprawnie

Oczywiście lepiej by było gdybym wiedział z góry co chcę napisać, a nie przepisywał tekst smile.gif

i po angielsku:
Cytat
You reached 249 points, so you achieved position 78255 of 523664 on the ranking list
You type 381 characters per minute
You have 62 correct words and
you have 3 wrong words
SHiP
Zyx: zgadzam się. To przenoszenie wyrazu jest bez sensu. Przepisałem jeden dwa razy i wszystko mi poleciało. No nic spróbuję jeszcze raz biggrin.gif.

EDIT:
Piszesz 401 znaków na minutę
Napisałeś 78 wyrazów poprawnie
Napisałeś 3 wyrazów błędnie

Durne, mylę się przez to rozpraszanie ;]
vokiel
A jak Wam pójdzie pisanie samego alfabetu: Finger Frenzy
@marcio: alfabet bez polskich znaków, jakby specjalnie dla Ciebie smile.gif

Wicepsik
Postanowiłem się przetestować w tej grze yahoo.gif
croc
Jak się skupiłem na tym, żeby nie robić błędów:

Otrzymałeś 314 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 1017 ze wszystkich 34547 na liście.

Piszesz 398 znaków na minutę
Napisałeś 79 wyrazów poprawnie
erix
Cytat
@gigzorr - maszynistką jesteś ?

Na zwykłej klawiaturze jest problem, ale na niskoprofilowych się całkiem całkiem śmiga. winksmiley.jpg

bim2
Koksy z was biggrin.gif Ja ciągle za wcześnie spacje naciskam i mi lecą wyrazy błędnie ;/
marcio
Cytat(bim2 @ 16.05.2010, 00:21:03 ) *
Koksy z was biggrin.gif Ja ciągle za wcześnie spacje naciskam i mi lecą wyrazy błędnie ;/

Tez mam taki problem :] albo raz wcisne w razy i potem wszystkie slowa sa czerwone snitch.gif

Cytat
@marcio: alfabet bez polskich znaków, jakby specjalnie dla Ciebie

Nie znam alfabetu na pamiec :]

Na netbooku mam troche mala klawke i czasami zdarza sie ze przycisne w litere obok ;-)
Fifi209
Głupi test. Moim zdaniem lepiej jakby dali jakieś sensowne teksty do przepisania

Otrzymałeś 336 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 648 ze wszystkich 37925 na liście.

Piszesz 477 znaków na minutę
Napisałeś 89 wyrazów poprawnie

Dostałem tekst typu: być być który że pod tym pan
erix
Cóż, nie sposób się nie zgodzić.

Ale pozostaje jeszcze kwestia tego typu, że gdyby były to jakieś gotowe teksty, czy frazy, to podświadomie byś je raczej pisał. winksmiley.jpg
Fifi209
Cytat(erix @ 17.05.2010, 17:38:14 ) *
Cóż, nie sposób się nie zgodzić.

Ale pozostaje jeszcze kwestia tego typu, że gdyby były to jakieś gotowe teksty, czy frazy, to podświadomie byś je raczej pisał. winksmiley.jpg

Tekstu nie można jakoś objąć wzrokiem jak tak przeskakuje to raz. Dwa nie wiem jak Ty ale ja np. mam wbudowaną korekcję drobnych błędów i nieraz nie zwracam uwagi np. na literówki. Mój mózg automatycznie dopasowuje słowo, coś jak auto suggest ;p
icetique
Cytat
Otrzymałeś 368 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 309 ze wszystkich 38914 na liście.

Piszesz 479 znaków na minutę
Napisałeś 98 wyrazów poprawnie

Cytat
You reached 326 points, so you achieved position 31017 of 617395 on the ranking list

You type 430 characters per minute
You have 76 correct words and
you have 1 wrong words
Pawcio91
Piszesz 286 znaków na minutę
Napisałeś 56 wyrazów poprawnie
Napisałeś 3 wyrazów błędnie
Pawel_W

czekam aż ktoś przebije ; p
croc
Ja trochę poprawiłem swój wynik:

Otrzymałeś 312 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 1261 ze wszystkich 41166 na liście.

Piszesz 409 znaków na minutę
Napisałeś 88 wyrazów poprawnie

Piszę na Asusie 1201N, jego klawiaturka jest szalenie wygodna. Zdaję sobie sprawę, że można pisać o wiele, wiele szybciej niż ja, bo ja używam praktycznie czterech palców (plus raz na ruski rok środkowych). Muszę się kiedyś powalczyć ze złymi nawykami.

Kolejny postęp guitar.gif

Otrzymałeś 354 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 599 ze wszystkich 45336 na liście.

Piszesz 454 znaków na minutę
Napisałeś 97 wyrazów poprawnie

------------------------------------------------------------

A jak zapierniczałem jak smok:

Otrzymałeś 378 punktów, co umieszcza Cię na miejscu 386 ze wszystkich 45351 na liście.

Piszesz 497 znaków na minutę
Napisałeś 104 wyrazów poprawnie

smile.gif smile.gif

Ale niestety nadal nie używam wszystkich palców, tylko bardzo szybko "wędruję" palcami po klawiaturze.
SHiP
Kolega mi dzisiaj pokazał podobną stronę jednak duużo lepiej zmontowaną winksmiley.jpg - http://szybkiepisanie.webpark.pl/test.htm
Przynajmniej jest cały tekst i jest on normalny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.