Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]skrypcik do przetwarzania danych
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Rozchujacz9292
Witam wszystkich uzytkownikow,
na wstepie napisze ze jesli chodzi o PHP to jestem zoltodziobem,a mam do napisania prace semestralna.

mam za zadanie napisac stronke w html na pewien temat oraz skrypt ktory:dla podanych wielkosci obliczy i wyswietli pole powierzchni i objetosci stozka.

cos na wzor tego:

<FORM action="jakis-skrypt.php">
<TABLE>
<TR>
<TD>Imię:</TD>
<TD><INPUT name="imie"></TD>
</TR>
<TR>
<TD>Nazwisko:</TD>
<TD><INPUT name="nazwisko"></TD>
</TR>
<TR>
<TD>&nbsp;</TD>
<TD><INPUT type="submit" value="Wyślij"></TD>
</TR>
</TABLE>
</FORM>

ten skrypcik powyżej wyświetla 2 miejsca do wypełnienia,są to imię i nazwisko
a ja bym chciał żeby wpisywało się tam te wspomniane prze zemnie wyżej liczby i żeby podawał wynik
Jeśli by ktoś umiał to zrobić to byłbym bardzo wdzięczny i w miarę możliwości odwdzięczyłbym się jakoś
Z góry dzięki !
Wicepsik
Nie odrabiamy prac domowych! Miałeś cały rok na nauczenie się podstaw które można opanować w parę godzin.
JoShiMa
Napisz jak próbowałeś i co Ci nie wychodzi to będziesz mógł liczyć na pomoc. Naprawdę uważasz, że możesz pozostać zielony z tematu a mimo to zaliczyć semestr?
Rozchujacz9292
nie kazdemu jest informatyka w zyciu potrzebna i nie kazdy sie jej uczy
chodzi mi o jeden skrypt ktory bedzie cos liczyl,to tak duzo? chyba nikogo nie prosze o napisanie mi calej pracy semestralnej tylko ten jeden skrypt...
pedro84
Crossposting! To jest robota na godzinę maks. Nie uczyłeś się? To masz problem.
strife
Nie odrabiamy prac domowych poza tym za nazwę nicka dostajesz bana w trybie natychmiastowym.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.