Rozchujacz9292
20.05.2010, 21:35:22
Witam wszystkich uzytkownikow,
na wstepie napisze ze jesli chodzi o PHP to jestem zoltodziobem,a mam do napisania prace semestralna.
mam za zadanie napisac stronke w html na pewien temat oraz skrypt ktory:dla podanych wielkosci obliczy i wyswietli pole powierzchni i objetosci stozka.
cos na wzor tego:
<FORM action="jakis-skrypt.php">
<TABLE>
<TR>
<TD>Imię:</TD>
<TD><INPUT name="imie"></TD>
</TR>
<TR>
<TD>Nazwisko:</TD>
<TD><INPUT name="nazwisko"></TD>
</TR>
<TR>
<TD> </TD>
<TD><INPUT type="submit" value="Wyślij"></TD>
</TR>
</TABLE>
</FORM>
ten skrypcik powyżej wyświetla 2 miejsca do wypełnienia,są to imię i nazwisko
a ja bym chciał żeby wpisywało się tam te wspomniane prze zemnie wyżej liczby i żeby podawał wynik
Jeśli by ktoś umiał to zrobić to byłbym bardzo wdzięczny i w miarę możliwości odwdzięczyłbym się jakoś
Z góry dzięki !
Wicepsik
20.05.2010, 21:43:13
Nie odrabiamy prac domowych! Miałeś cały rok na nauczenie się podstaw które można opanować w parę godzin.
JoShiMa
20.05.2010, 21:45:15
Napisz jak próbowałeś i co Ci nie wychodzi to będziesz mógł liczyć na pomoc. Naprawdę uważasz, że możesz pozostać zielony z tematu a mimo to zaliczyć semestr?
Rozchujacz9292
20.05.2010, 21:52:08
nie kazdemu jest informatyka w zyciu potrzebna i nie kazdy sie jej uczy
chodzi mi o jeden skrypt ktory bedzie cos liczyl,to tak duzo? chyba nikogo nie prosze o napisanie mi calej pracy semestralnej tylko ten jeden skrypt...
pedro84
20.05.2010, 21:58:14
Crossposting! To jest robota na godzinę maks. Nie uczyłeś się? To masz problem.
strife
20.05.2010, 23:26:25
Nie odrabiamy prac domowych poza tym za nazwę nicka dostajesz bana w trybie natychmiastowym.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.