Posiadam 3 tabele, które zrobiłem tylko i wyłącznie do celów ćwiczeniowych: ( proszę nie zwracać uwagi na typy danych itd - nie o to tu chodzi

Chodzi mi o zrobienie zapytania do 3 tabel aby pobrać z nich przykładowe dane ( 2 rodzaje zapytań )
SELECT imie, nazwisko, nazwa_dzialu, procesor FROM osoba AS g INNER JOIN ( SELECT id_dzial, nazwa_dzialu FROM dzial ) AS hh ON g.id_osoba=hh.id_dzial INNER JOIN ( SELECT id_komputer, procesor FROM komputer ) AS kk ON g.id_osoba=kk.id_komputer WHERE nazwisko = 'Kaczmarczyk'
SELECT imie AS i, nazwisko AS n, nazwa_dzialu AS nd, procesor AS p FROM osoba AS os INNER JOIN dzial AS dz ON os.id_osoba = dz.id_dzial INNER JOIN komputer AS kom ON os.id_osoba = kom.id_komputer
W wyniku tych zapytań otrzymuję tą samą tabelę wyjściową czyli:

Jak widać zwracany wynik jest błędny i tu właśnie prośba o POMOC co jest nie tak

********************************************************************************
Sprawa rozwiązana .... zrobiłem byka w zapytaniu odwołując się do złych kluczy
SELECT imie AS i, nazwisko AS n, nazwa_dzialu AS nd, procesor AS p FROM osoba AS os INNER JOIN dzial AS dz ON os.id_dzial = dz.id_dzial INNER JOIN komputer AS kom ON os.id_komputer = kom.id_komputer
Można samemu wcisnąć sobie POMÓGŁ

Pozdrawiam