Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt PHP na stronie internetowej
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Licealista
Witam.

Niedawno w szkole zaczelismy bawic sie jezykiem html i tworzyc skrypty PHP. Dostalem pewne zadanie do wykonania w domu, ale moja wiedza zwiazana z tworzeniem stron jest praktycznie zerowa, dlatego zwracam sie o pomoc do Was. Zadanie wyda sie Wam za pewne dziecinnie proste, jednak ja nie mam najmniejszego pojecia co nalezy zrobic.

Prosze o pomoc, w miare mozliwosci jak najszybsza, poniewaz musze oddac zadanie jutro. Tresc zadania przedstawiam ponizej:

Utwórz stronę internetową przedstawiającą informację o rodzajach trójkątów (umieść na stronie przykładowe rysunku). Wykorzystuj skrypt PHP, który dla podanych wielkości obliczy i wyświetli pole i obwód dowolnego trójkąta (dane są długości boków).

Tak wlasnie brzmi tresc zadania. Licze, ze znajdzie sie ktos, kto moglby, a raczej chcialby mi pomoc. smile.gif

Z gory dziekuje,
pozdrawiam

edit: w miare mozliwosci licze na prace gotowa, bo tak jak juz kilka razy pisalem, nie potrafie zrobic w tym temacie NIC. smile.gif
zend
Twój kolega mierzy się z tym zadaniem gdzieś na forum, ale on przynajmniej próbował coś zrobić, a nie oczekuje gotowca. Na to że ktoś zrobi to za Ciebie nie licz
Licealista
No coz, nie mam o tym najmniejszego pojecia, stad moja prosba. Niestety jak widze, mam nikle szanse, ze jednak ktos sie taki znajdzie. winksmiley.jpg

To wcale nie jest lenistwo, tylko brak wiedzy.
tehaha
wiesz na tym forum ogólnie panuje taka polityka, że pomaga się ludziom, którzy wykazują jakąkolwiek inicjatywę i wkład własny...niestety u Ciebie tego brak. Więc powiedz mi skoro Ty masz to gdzieś to czemu nas miało by to obchodzić?
Spawnm
Było się uczyć. Nie odrabiamy prac domowych.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.