Witam,
Jestem absolwentem Technikum Informatycznego. Zamierzam studiować Technologie Internetowe.
Dużo programowałem w języku C++. Przeczytałem wiele książek z zakresu C++ i strategi programowania. Tworzyłem aplikacje sieciowe pod system Windows.
Tworzyłem też w tym czasie strony www(oparte na CMS-ach), i próbowałem zarabiać na reklamach Google.
Dokładnie rok temu chwyciłem się profesjonalnego tworzenia stron. Doświadczenia wyniesione z C++ pozwoliły mi bardzo szybko przyswoić PHP i jego obiektowy aspekt.
Powiększyłem swoją wiedzę w HTML poprzez naukę CSS. Przeczytałem też kilka książek i całe wakacje ucząc się pisałem nowe skrypty.
Na dzień dzisiejszy posiadam wiedzę z zakresu PHP, xHTML i CSS, JavaScript i Ajax, MySQL, dokumentów XML(RSS), umiem pisać proste programy we Flashu.
Dużo już napisałem, jestem w stanie udostępnić swoje skrypty. Posiadam własną stronę.
Posiadam szeroki zakres wiedzy informatycznej. Mam analityczny umysł i lubię rozwiązywać problemy.
Umiem wiele, i wiele się nauczyłem. Jestem młody i chętny wiedzy.
Szukam pracy/praktyk, najlepiej zdalnych(lub na terenie Dolnego Śląska). Chcę zdobyć doświadczenie i nowe umiejętności. Bardzo szybko przyswajam nowe zagadnienia i wiedzę.
Kontakt Abaddor666@gmail.com
Pozdrawiam,