Witam! winksmiley.jpg
Potrzebny mi jest skrypt który jest wg. mnie bardzo prosty. Polega on na wpisaniu w formularzu nazwy i powodu a potem kliknięciu na przycisk 'zbanuj'. Wtedy będzie wykonywane zapytanie do bazy MySQL które będzie wyszukiwać w bazie player->player z kolumny name to co wpisaliśmy w formularzu. Pobierać z tej bazy account_id które jest przypisane do każdej nazwy. Później szukać to w bazie account-> account to ID i ustawiać temu wierszowi następujące sprawy:

availDt: data dzisiejsza + to co wpisaliśmy w formularzu (w takim zapisie - "2010-06-11 13:39:09")
whyban: to co wpisaliśmy w formularzu w powodzie

lub jeśli zaznaczymy na zawsze:
status : BLOCK
wyban: to co wpisaliśmy w formularzu w powodzie

Przedstawię to wizualnie (formularz):

Wpisz nick postaci którą chcesz zbanować:
-------------------------------------------------
| |
--------------------------------------------------

Powód bana:
-------------------------------------------------
| |
--------------------------------------------------

Wpisz na ile chcesz zbanować to konto:

_ _ __ __ __
| | lat | | miesięcy | | dni | | godzin | | minut
-- -- -- -- --

Ban pernamentny.
__
| |
__

______
|ZBANUJ|
---------

Z tego co mnie się zdaje nie jest to ciężki skrypt wiec cena około 75zł wystarczyłaby za to smile.gif

Jeśli jesteś zainteresowany to proszę o wysłanie SMS za numer 796315778. (proszę o kontakt SMS bo nie zawszę mogę odebrać komórkę. Jeśli będę mógł to oddzwonię). Jeśli coś niejasno wyjaśniłem to również proszę o kontakt.

DODATKOWA INFORMACJA:
baza pracuje w kodowaniu big5_chineese_ci, proszę o wykonanie aby można było wpisywać w nazwie polskie znaki i aby one były zamieniane na chińskie znaczki.

Pozdrawiam,
Maciek

Temat do zamknięcia. Znalazłem osobę która się tym zajmie. Bardzo szybki czas reakcji smile.gif Pozdrawiam.