@pedro84 : a pierwszy wynik w googlu to.... ten post

Nie. Wiesz, że Google personalizuje wyniki wyszukiwania?
# [DOC]
Podanie o przeniesienie na inne studia
Format pliku: Microsoft Word - Wersja HTML
PODANIE. Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie w trybie przeniesienia na…....rok studiów dziennych magisterskich / licencjackich* w … ...
prawopracy.fr.pl/.../Podanie%20o%20przeniesienie%20na%20inne%20studia.doc - Podobne
#
Podanie o przeniesienie - Msp.Money.pl - strona 1/2
12 Kwi 2007 ... Jak powinno wyglądać podanie o przeniesienie do innego zakładu pracy? ... szkoły prosił o napisanie podania o przeniesienie. Ktoś pisał? ...
msp.money.pl/grupa-pl_soc_prawo/podanie;o;przeniesienie... - Kopia
# [DOC]
Wzory formularzy
Format pliku: Microsoft Word - Wersja HTML
Podanie o przeniesienie. Warszawa, dnia ............................ . ... Proszę o przyjęcie mnie w trybie przeniesienia na studia ...
www.ee.pw.edu.pl/.../&chk=a971ac71b5fb07ff08b5bd7a72550184 - Podobne
#
Forum Studenckie -> Podanie o przeniesienie na inny kierunek

Liczba postów: 10 - Liczba autorów: 4 - Ostatni post: 23 Sie 2008
Dostałem się na AP PWSZ ale postanowiłem przenieść się na informatykę stosowaną. Wiem że muszę napisać podanie do Pana rektora, ...
www.student.tarnow.pl › ... › Kandydaci na studia - Kopia - Podobne
Więcej wyników z dyskusji
#
ZadajPytanie.pl - Nauka i Edukacja - Szkoły i Uczelnie - Jak ...
29 Lip 2008 ... ZadajPytanie.pl - Nauka i Edukacja - Szkoły i Uczelnie - Jak napisać podanie o przeniesienie do...
www.zadajpytanie.pl/.../jak-napisac-podanie-o-przeniesienie-do-innej-klasy - Kopia - Podobne
#
Podanie o przeniesienie
16 Lip 2009 ... Hej mam nietypowy problem..dostałam sie nie do tej klasy co chciałam..czy moglibyście mi pomóc napisac podanie o przeniesienie do innej ...
przepisz.pl/zadanie.php?nr=1270 - Podobne