Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mam już dość wyborów....
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
faran
Nie męczą was te wybory prezydenckie ?
thek
Mnie nie bo mam swoje zdanie na określone tematy. Za to denerwują mnie oszołomy "biegające" po całym necie i bluzgające na kontrkandydatów. Nie patrzą gdzie piszą, czy jest na temat, ale nawet tematy techniczne są powodem by wychwalać pod niebo swojego kandydata i dowalić przeciwnikowi. Z tematu o lampach katodowych chcą zrobić debatę polityczną. Dla mnie to jest irytujące. Najlepiej takich byłoby wyrzucić na środku morza i pocieszyć, że do najbliższego lądu tylko 2km... a potem dodać, że pionowo w dół. Może gdyby dopłynęli w końcu do jakiegoś to by im się do końca życia głupio gadać odechciało winksmiley.jpg
nmts
Wybory są dopiero w niedziele, więc mnie nie męczą. Kampania też mnie nie męczy, co 5 lat kilka tygodni kampanii można znieść.
bolverk
A mnie nawet kilka tych tygodni kampanii męczy bo ile można w radiu słuchać tych ogłoszeń wyborczych. Jakby nie dość polityki w mediach było. A i życie rodzinne to rozstraja, bo jedno chce oglądać dobry film/serial a drugie debatę/komentarze po niej/dzień po komentarzach po niej/ sondaże a ktoś trzeci jeszcze mundial i kłótnie po czymś takim są stresujące:)
ostrylg
Mnie nie męczy bo nie oglądam TV ani nie słucham radia, natomiast w internecie mam wybór i czytam to co chcę smile.gif Polecam innym.
phpion
No to macie* wybory za sobą. Ciekawe co się zmieni smile.gif. Mnie najbardziej w kampanii śmieszyło to takie na siłę pokazywanie "yo jestem cool", taki styl amerykański. Bronek? Jarek? No sorry... ciekaw jestem czy gdy dany osobnik będzie już prezydentem to czy nie będzie obrazą powiedzenie do niego "cze Bronek/Jarek"? Czy można być wówczas posądzonym o obrazę prezydenta?

* nie uczestniczę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.