Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Shoutbox na www.shoutbox.de
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania
xarek
Mam pewien problem. Założyłem sobie shoutboxa na shoutbox.de i nie wiem jak usunąć jednego, wybranego posta. Czy może mi ktoś powiedzieć co źle robię?? Ja robię tak:

1. Po zalogowaniu wchodze w dział: Nachrichten bearbeiten
2. Następnie zaznaczam co chcę usunąć i klikam Löschen

Problem w tym, że w panelu nie ma już tego posta ale na stronie (tam gdzie mam shoutboxa wstawionego) ten post dalej jest!!
Mogę jedynie usunąć wszystkie. Wchodząc pod menu główne, klikam Flush a potem Flush ausführen i wszystkie posty są usunięte rolleyes.gif Prosze o pomoc!!
tiraeth
F5 questionmark.gif

Zobacz czy chmody są dobrze ustawione smile.gif
Chewolf
Chmody questionmark.gif przeciez ten shoutbox jest poprostu wklejany na strone. Nie ma żadnych plików.
xarek
Właśnie. Ja juz sam nie wiem o co tam chodzi sad.gif przydalby sie kts ze znajomoscią niemieckiego biggrin.gif A może zna ktoś lepsze shoutboxy?? Ale takie ktore sie na strone wkleja. Ja mam konto na lycosie i potrzebny jest sql, lycos ma lecz nie ma hasła do bazy danych i skrypt nie chce sie zainstalować sad.gif
kamiox
http://www.myshoutbox.com/
Chewolf
e , spojrzales na date ? 2004-04-20 juz sobie chyba gosc poradzil ... biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.