Mam problem z przesylaniem danych z formularza do php metoda js. Chce przeslac login i email dynamicznie do php, mam pewna funkcje w js ktora przy jednym parametrze chodzi dobrze ale ja wlasnie chce przeslac i login i email przez ta funkcje i tu robi sie problem. Wie ktos moze co moze byc zle? Takim kodem ktorego zaraz przedstawie sprawdza mi tylko login a chcialbym zeby sprawdzilo tez poprawnosc email.
var myAjax6 = new Ajax.Request('reg.php', { method: 'post', parametrs: "email=" + email, onSuccess: function(showResponse){ errorResults.innerHTML = showResponse.responseText; } }); var myAjax5 = new Ajax.Request('reg.php', { method: 'post', parameters: "login=" + login, onSuccess: function(showResponse){ errorResults.innerHTML = showResponse.responseText; } });
$login = $_POST['login']; $email = $_POST['email']; if ($login != '') { if ($znaki >= 5 && $znaki <= 16) { if ($ile>0) { } } else { if ($znaki < 5) { } else { if ($znaki > 16) { } } } if ($email != '') { { } else { } else { } } } }
Proszę o pomoc