Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem z grafiką w PHP
Forum PHP.pl > Forum > PHP
kowal199306
Witam, napisałem jakiś czas temu skrypt podobny do serwisu demotywatory, jednak mam pewien problem, ponieważ umieściłem skrypt w hostingu 000webhost.com i gdy ccę dodać jakiś plik graficzny to niby on się ładuje ale po dodaniu zamienia się on w białą kreskę... czym to może być spowodowane? Jeśli potrzebne są jakieś kody źródłowe, tnapiszcie za co mają one odpowiadać a wrzucę, adres strony to http://tech-master.site11.com/skrypty/demoty/index.php pozdrawiam
thek
Albo masz źle ścieżki poustawiane, albo nie zwracasz uwagi na to jak obrabiasz plik. Jeśli to pierwsze to sprawdź jak wygląda przenoszenie plików, gdzie zapisuje, czy ścieżka wynikowa jest prawidłowa. Jeśli to drugie to przykładowo czy nie próbujesz otwierać pliku png funkcją dla jpg, czy zapisujesz z właściwym formatem, czy któraś z funkcji obrabiających nie robi bajzlu. Co moge więcej powiedzieć? Chyba nic bez choćby kawałka kodu smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.