Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dysk twardy - X 2
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
SonGoace
Kiedys na forum (nie wiem czy na tym bo tutaj szukałem i nie znalazłem) przeglądałem temat w którym gość pisał jak wykrzesać z dysku pare dodatkowych MB bo chciał zeby jego partycje były idealnie podzielone. Jak sie spodziewałem to odpowiedź była jedna - nie da sie tego zrobić !!!!... a tu bum - dzisiaj szukałem czegoś na allegro i natrzfiłem na "ciekawą aukcje" na której gość oferuje nie tylko pare MB ale 2 x - powtażam 2 razy więcej niż dał producent twierdząc ze każdy dysk ma takie możliwości !

tu macie link do tej aukcji ! Pic na wode

Co najciekawsze już kilka osób wpadło w sidła tego naciągacza ! - no chyba że on mówi prawde smile.gif mam nadzieje ze wyjaśnicie mi czy to prawda czy fałsz.
Seth
Odpowiedz: kompresowanie dysku. Dzieki temu mozna virtualnie "zwiekszyc" pojemosc dysku.

Ustawia sie to we wlasciwosciach dysku.

SonGoace: skoro wiesz, ze to "pic na wode" to po jakiego grzyba zasmiecasz takimi bzdurami forum ?
SonGoace
NIe wiem, podejżewam i chciałem sie upewnić !

Poza tym gośc pisze o jakiejś ukrytej partycji wiec myśle że może nie o kompresje mu chodziło !
Seth
Cytat
"wielkie" podziękowania dla allegro że usneli moją aukcję i kontrahenci nie mogą wystawić mi pozytywów

Czy taki tekst nie wydaje Ci sie podejzany ?

Po pierwsze allegro nie usuwa aukcji, ktore sa zodne z prawem i ktore sa "autentyczne".
Po drugie jezeli usuneli to musial ktos to zglosic - napewno niezadowolony klient.
Po trzecie ktos kto jeszcze pisze o czyms takim w ofercie nie jest wiarygodny.
Po czwarte jezeli dalo by sie "zaoszczedzic" az tak duza pojemnosc dysku to predzjej czy pozniej wycieklo do netu i kazdy by o tym wiedzial.
No i po piate: cena 11 zl za takie cudo jest smiesznie niska.

Wiecej argumentowac nie trzeba 8)
scanner
Cytat
Cytat
"wielkie" podziękowania dla allegro że usneli moją aukcję i kontrahenci nie mogą wystawić mi pozytywów

Czy taki tekst nie wydaje Ci sie podejzany ?
osobiście pozwoliłem sobie kliknac na "weryfikacja aukcji". Baardzo nie lubię nacągaczy.
SonGoace
Widze ze allegro poszło po rozum do głowy i usunełło aukcje...
PMadej
Cytat
Widze ze allegro poszło po rozum do głowy i usunełło aukcje...

Bez urazy ale kto inny powinien pójść po ten rozum. Oni mając tak ogromny serwis i tyle aukcji online nie są w stanie weryfikować wszystkich aukcji jak się tylko pojawią. To wymaga czasu ...

A co do tematu to często zdarzają się na allegro naciągacze i niestety czasem daje to po kieszeniach ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.