Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skąd sie biorą te $_GET['x'] i $_GET['y']
Forum PHP.pl > Forum > PHP
sniver
Buduję sobie stronkę www.erobay.pl w której wisi wyszukiwarka (jeszcze nie skończona). W każdym razie po wyszukaniu pojawiają mi się dziwne 2 parametry $_GET['x'] i $_GET['y'].

Nie ma takich pól formularza. Nawet nie przekierowuje by coś takiego sie pojawiało - ale tutaj oczywiście niespodzianka...

Tak dla przykładu, szukam frazy: biustonosz
Całość znajduje to co należy, ale dodaje w adresie wspomniane parametry, a to w konsekwencji wygląda tak: http://www.erobay.pl/szukaj.html?q=biuston...amp;x=0&y=0

Strasznie mnie to drażni. Może to duperel, ale jakoś nie mogę tego odnaleźć - być może ktoś spotkał się z podobną duperelą i wie jak temu zaradzić...

Z góry dzięki za pomoc
tehaha
zapewne masz input type="image", zamień go na submit nadaj mu klasę i styl zrób w css
krispak
Sa to wspolrzedne klikniecia na input typu image. Zastosuj do zwyklego sumbita CSS i tam ustaw sobie tlo
sniver
WOW!
Jaki ja durny jestem sciana.gif

Dzięki wielkie biggrin.gif
A miałem to zmienić na css'a i jak zwykle potem sie zastanawiam...ehhh czasem człowiek głupieje withstupidsmiley.gif

Dziękuję za pomoc i można zamknąć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.