Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [rozrywka-gry] FarCry
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kinool
skoro hydepark to pozwole sobie zaszalec conieco
------------------------------------------------------------
dobra panowie i panie winksmiley.jpg to conieco z rozrywki biggrin.gif

ostatnio zaczelem grac w PainKillera niezla grafika i textury smile.gif ale po przejsciu 2 levelu zacza mi sie nudzic, gra jest bardzo schematyczna a w sieci to Q3 (sam detchmatch) wiec poszukalem sibe czegos lepsiejszego i znalazlem FarCry gierka robi mocne wrazenie, coprawda na moim sprzecie to prawie wszystko na low smile.gif ale grafike ma naprawde rewelacyjna, nie widzialem jeszcze tak swietnie zrobionej wody czy swiatla (przy detalach na high) jak do tego dodac jeszcze AA to powala na kolana smile.gif no to i co wazniejsze, gra jest miodna, wczoraj caly wieczor przed kompem smile.gif, akcja nie ma monotoni tak jak w PK no i cos dla smakoszy smile.gif niezle jest zrobiona fizyka gry, moza poruszac przedmioty, "uzywac" ich niekiedy.

no to tyle chcialem powiedziec winksmiley.jpg

ciekaw jestem w co wy gracie? bo ostatnia gierka w ktora tak namietnie gralem to byl StarCraft, do ktorego swoja droga co jakis czas powracam (potyczki na lanie to je to!)
cichy
Ja tam naginam w Live For Speed.....
i raczej nic więcej...
(czasem sie zdazy ze spenalzo potyczka w UT tongue.gif )
Pozdro
itsme
StarCraft protos :-) mniaaaaaaaaaam
Seth
StarCraft - ostatnio terranie.

Co powiecie na maly meczyk ? snitch.gif
spenalzo
Hmm... Kłamiecie biggrin.gif

UT (wyd. 99) rządzi !! aaevil.gif :-({|=
kszychu
To ja raczej skromnie..... reversi..... w telefonie....
scanner
Need 4 Speed: Hot Pursuit 2
Need 4 Speed: Porshe Unleashed
Need 4 Speed: Underground
orson
witam ...

Cytat

moze w poznaniu pogramy ? niech kazdy wezmie swojego starcrafta to sie zrobi lan party ... przeciez nie bedziemy sie zajmowac tylko programowaniem przez cale spotkanie winksmiley.jpg
tylko czy tam beda kompy jakies bo ja niestety nie mam laptopa jeszcze sad.gif

pozdrawiam
spenalzo
Cytat
moze w poznaniu pogramy ? niech kazdy wezmie swojego starcrafta to sie zrobi lan party ... przeciez nie bedziemy sie zajmowac tylko programowaniem przez cale spotkanie winksmiley.jpg
tylko czy tam beda kompy jakies bo ja niestety nie mam laptopa jeszcze sad.gif

Lan Party to sie zrobi - ale w UT biggrin.gif
scanner
Teraz się zacznie...

Nie mozecie pograć w każa pozycję po trochu?
Toć to jak wojna Windziarzy z linuxowcami...
Paul
Cytat
(czasem sie zdazy ze spenalzo potyczka w UT tongue.gif )

na jakiej mapie gracie smile.gif?
Blaster
Jak macie "neta" i nie graliście w Cossacks to arf sam nie wiem musicie zagrac poprostu lol tongue.gif . Najlepsza strategia jaka widzialem, mozna dowodzic nawet kilkoma tysiacami jednostek, rozbudowana ekonomia, sama walka jest <love> smile.gif . Są dwa tryby rozgrywki Deatchmatch (większoś ludzi to gra) i Historical Battle (odwzorowane bitwy historyczne). Można zaczynać z różna ilością zasobów, różną wielkością mapy, różnymi nacjami (w tym Polska). Jak pierwszy raz zagralem w ta gre to spadlem z krzesla (z wrażenia) . Kozacy są już wiekową grą, ale liczba graczy grających stale rośnie. Jak ktoś byłby zainteresowany większą ilością info niech sie zgłosi na PW smile.gif. Sorry za tak długi post, ale musiałem sie "wypłakać" :wink: . Gl hf
Ace
NEED FOR SPEED UNDERGROUND
UT
CS
Q3
zawsze jestem chetny do malej potyczki 8)
Seth
Cytat
Cytat

A czemu by nie pograc przez neta ? smile.gif

Jezeli ktos byl by chetny to prosze o PW to mozna sie dzisaij spotkac ( mam swietna mapke smile.gif).
DreeD
hmm... co mi sie podoba w to gram
najbardziej sie podoba Call of Duty i UT (obojetne ktory. wszystkie sa super biggrin.gif)
wlasnie mi wrocila ochota na starcraft'a :wink:
itsme
ja tez chce zagrac w stara dzis po sotkaniu
AZAZELLO
Cytat

StarCraft rządzi :wink:
ja też protos

chętnie się przyłącze do meczyku
najchętniej grywam tak po 24:00 smile.gif

a Painkillera ktos grał polska wersja za 29,99 zł jest biggrin.gif
jbiz
ja odkrylem stosunkowo niedawno enemy territory, straszny miod bo
a) gra jest za darmo
cool.gif na bardzo wolnych laczach mozna pizgac w 20 osob i zero lagow ohmy.gif
c) nie jest to zwykly fpp shoot'em up typu quake tylko naprawde trzeba kombinowac i dzialac druzynowo
d) wciaga jak bagno

jesli znajdzie sie kilka osob z tego forum ktore w to zagraja to chetnie sieknalbym jakis meczyk smile.gif
AZAZELLO
Cytat
ja odkrylem stosunkowo niedawno enemy territory, straszny miod bo
a) gra jest za darmo
cool.gif na bardzo wolnych laczach mozna pizgac w 20 osob i zero lagow ohmy.gif
c) nie jest to zwykly fpp shoot'em up typu quake tylko naprawde trzeba kombinowac i dzialac druzynowo
d) wciaga jak bagno

jesli znajdzie sie kilka osob z tego forum ktore w to zagraja to chetnie sieknalbym jakis meczyk smile.gif

w to tez pykam tylko jak mowie po 24:00
jak by kolega mial chetnych to ja tez sie pisze
Paul
Cytat

polecam smile.gif do dueli i gier do 6 najlepsza mapa to silly smile.gif
jbiz
AZAZELLO
Cytat
w to tez pykam tylko jak mowie po 24:00
jak by kolega mial chetnych to ja tez sie pisze

po 24 to ja pykam sline w poduche rolleyes.gif
Dawid Pytel
No skoro o grach...

Mało która gra wciągnęła mnei do tego stopnia aby grać w nią dłużej niż dwa miesiące. Jednak wystarczyło raz sięgnąć po Americas Army Operations (nawet w Linu+ o niej bylo) smile.gif i wlasnie minal rok od pierwszego meczu. Naprawdę szczerze polecam smile.gif

Oprócz tego oczywiście nieśmiertelna seria Commandos - w to zawsze grałem podczas wykładów na laptopie biggrin.gif

Jednak najgorzej gdy człowiek myśli o pograniu "tylko na 15 minut" a tu masa pracy i terminy gonią, jedyne rozwiazanie to na ten czas odinstalowac ukochana gre... a jakby co to zawsze zostaje komputer brata 8)
orson
witam ...

a ja grywam bardzo rzadko ... ale mam kilka ulubionych ...
ut, hl, hl:cs, starcraft, fallout 1&2,d2 [tylko mplayer cooperative], nfs:u
i bardzo czesto klasyka:
syndicate
ufo 1&2 [3 to KUPA a aftermatch nie ma juz tego klimatu]
transport tycoon delux [nowa, napisana na nowo wersja dzialajaca na nowych winach i linuxie !!!
http://www.openttd.com/ - polecam zwlaszcza mlodszym ... niech zobacza jakie kiedys robili fajne gry ...]

ps. wlasnie wyszla nowa wersja openttd ... z mplayerem biggrin.gif ide testowac ... kolejna nocka w plecy ... ehh winksmiley.jpg

pozdrawiam ...
Kinool
no wsumie o ET zapomnialem smile.gif ale tez pykalme namietnie, fajnie jest zrobiona, punkty doswiadczenia etc.

tyle ze ostatnio cos mi sie zrypalo mi musoal bym na nowo zaciagnac ale male potyczki bardzo chetnie smile.gif
mr_therion
hmmm... ja ostatnio dla relaksu wróciłem do mało wymagającej gry czyli DIABLO II: LOD winksmiley.jpg. Jakiś czas temu porzuciłem The Elder Scrolls III: Morrowind, ta gra za bardzo odciąga od twórczej pracy ale jest rewelacyjna smile.gif. Może w wakacje będzie wiecej czasu na takie rorywki. A gracie może w RPGi ?
Seth
Kto chce zagrac teraz - czekam do 20 minut.
To niech wejdzie na gateway Milck i dolaczy do gry: masterblaster haslo: dupa666

Szczegoly na PW

P.S. Jakby ktos byl chetny dzisaij kolo 20 to niech da znac na PW lub tutaj.
-=Saint=-
Ja gram w AAO (for free, w miarę na poziomie). Kiedyś grałem w diablo, a jeszcze wcześniej w co popadnie (przed html-em i php). Toto potrafi jednak ludzi zmienić smile.gif
AZAZELLO
Cytat
Kto chce zagrac teraz - czekam do 20 minut.
To niech wejdzie na gateway Milck i dolaczy do gry: masterblaster haslo: dupa666

Szczegoly na PW

P.S. Jakby ktos byl chetny dzisaij kolo 20 to niech da znac na PW lub tutaj.

a dziś nie grasz?
swider8814
ja tam wole CoD i MoHAA tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.