Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Serwis poświęcony Realowi Madryt - poszukuję współpracowników
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Dragon2010
Cześć wszystkim winksmiley.jpg

Wykupiłem ciekawą domenę związaną z Realem Madryt (podać mogę prywatnie, nie chcę tutaj niczego reklamować). Strona docelowo ma być 'fanstroną" Realu Madryt.

Konkurencja nie jest duża (właściwie tylko dwa serwisy), a mam dobrą domenę, z której można zrobić pożytek smile.gif

Poszukuję więc osób, które byłyby zainteresowane poprowadzeniem takiego serwisu.

W szczególności potrzebni są:
*grafik -> utworzenie grafiki dla strony
*osoba znająca php -> pomoc w stworzeniu witryny
*redakcja: w skład redakcji, oczywiście w późniejszej fazie, po napisaniu i dopracowaniu samego serwisu, wchodzić mają osoby, które zajmować się będą takimi rzeczami jak śledzenie aktualnych wiadomości związanych z Realem, pisaniem newsów, relacjonowaniem meczów itp (każdy znajdzie jakąś fuchę dla siebie)

Czekam na propozycje smile.gif
Adresy kontaktowe w profilu.
Dawid.

P.S.: Jeżeli umieściłem temat z złym dziale, z góry przepraszam i proszę o przeniesienie smile.gif
Wodzu
Cytat(Dragon2010 @ 21.09.2010, 20:27:03 ) *
Cześć wszystkim winksmiley.jpg

Wykupiłem ciekawą domenę związaną z Realem Madryt

Niech zgadnę: www.jednaosma.pl lub coś podobnego winksmiley.jpg

Sorry za offtop, mam nadzieję, że się nie obrazisz. Mówiąc poważnie - może bym w to wszedł, gdyby nie fakt, że mam bordowo-granatowe serce cool.gif
Pozdro smile.gif
Dragon2010
Akurat wpadłem na lepszy pomysł!

www.herculesmistrzem.pl !

Pisałem do kibiców Realu, nie do Ciebie. Nie mam nic do Barcy, ale to temat na osobny topic ;p

Podam domenę, przecież to żadna reklama, nic tam jeszcze nie ma ^
www.madridistas.pl
Cypherq
Byłem redaktorem a potem technicznym RealMadryt.pl, mam znajomych wśród redaktorów RealMadryt.com.pl (LosBlancos.pl) i mówienie o nich bez żadnego zaplecza, że są niedużą konkurencją a właściwie żadną, jest śmieszne ;D Taką stronę tworzy się laaaaaaaaaatami, ja bym Ci proponował raczej odsprzedać ją któremuś serwisowi. Nie masz marki, nie masz zaplecza, markę tworzy się długo. Zresztą przy dwóch tak potężnych serwisach (w szczególności RM.pl) nie widzę sensu tworzenia kolejnego. Ewentualnie przydałaby się wreszcie porządna strona Barcy jeśli mówimy o Blaugranie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.