Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Współpraca]Nabór do redakcji serwisu PHPowiec.pl
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Tobi
Witam

Rozpoczynam nabór do redakcji serwisu PHPowiec.pl, który jest w trakcie tworzenia. Poszukujemy ludzi, którzy chcieliby pomóc przy tworzeniu serwisu. Mianowicie:

:arrow: Grafików
:arrow: Programistów dosłownie każdego języka
:arrow: Ludzi od Pozycjonowania
:arrow: Ludzi od Marketingu

Wzamian na początek daję alias w domenie phpowiec.pl czyli login@phpowiec.pl z czasem można będzie dostać konto emailowe i mini-hosting od serwisu dla redaktorów.

Proszę o propozycję w tym temacie podawając:

:arrow: Napisać coś o Sobie
:arrow: Wybraną przez siebie grupę
:arrow: Doświadczenia w dziedzinie, w której chce się pracować w serwisie

Pozdrawiam
itsme
Z Praca oferowana => tutaj

a swoja droga cieszymy sie ze powstaje wicej stron o php mamy tylko nadzieje ze dzialanosc Wasza nie skoczy sie na naborze ... tk jak to czesto bywa

Zyczymy Powodzenia

Zespol php.pl
Paul
Cytat
Zyczymy Powodzenia

(ewentualnej konkurencji :wink:)
Cytat
Zespol php.pl

Cytat
mamy tylko nadzieje ze dzialanosc Wasza nie skoczy sie na naborze ... tk jak to czesto bywa

na polski >> watpimy, ze sie to uda winksmiley.jpg

PS. bez urazy smile.gif
itsme
@paul: jak bede potrzebowal tlumacza to sie do Ciebie zglosze sadze ze intencje w mej wypowiedzi są jasne ... .

@paul: a skoro Tobie sie tak nudzi to okres swoja znajomosc php, baz danych, jezykow obcych - napewno znajde Ci zajecie ... w php.pl pracy jest wiele
Paul
Cytat
@paul: jak bede potrzebowal tlumacza to sie do Ciebie zglosze sadze ze intencje w mej wypowiedzi są jasne ...

przeciez zartowalem smile.gif
Cytat
@paul: a skoro Tobie sie tak nudzi to okres swoja znajomosc php, baz danych, jezykow obcych - napewno znajde Ci zajecie ... w php.pl pracy jest wiele

Czemu nie smile.gif, ale narazie mam nie za wiele czasu, jak uznam, ze mam wystarczajace umiejetnosci, by sie nie skompromitowac - moze kiedys...
PMadej
Cytat
Czemu nie smile.gif, ale narazie mam nie za wiele czasu, jak uznam, ze mam wystarczajace umiejetnosci, by sie nie skompromitowac - moze kiedys...

przy takiej ilości postów jaką masz powinieneś już umieć sporo ...
Tobi
Wy tu gadu-gadu, a Ja piszę na serio... często tu niestety nie zaglądam, ale cóż... Domena jest... Grafika jest... CMS się tworzy... ASy z rękawa też się tworzą ;-) więc nie widzę przeciwwskazań, abyśmy nie ruszyli, ale poczekamy najwazniejsza jest treść, którą trzeba dopracować...
Majdan
Tobi, czas pokaże... aaevil.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.