Zlece napisanie skryptu/programu ktory w czasie rzeczywistym bedzie kontrolowal tranzakcje sprzedazy na allegro.
Potrzebuje narzedzie ktore bedzie automatycznie blokowac nick kupujacego w sytuacje takiej jak np. :
-okreslona ilosc kupionych przedmiotow (np ustawiam limit na 100 szt)
-udzial w okreslonej ilosci moich aukcji (np gdy wykupi towar z 5 roznych aukcji)
Problem polega na tym ze wystawiam towar na allegro w kategorii w ktorej konkurencja korzystajac z kradzionych kont allegro wykupuje wszystkie moje przedmioty.
Skrypt musi dzialac szybko i nonstop by w sytuacji gdy tylko ktos zacznie wykupywac moje aukjce, skrypt to rozpozna i doda nick kupujacego do listy zablokowanych kupujacych.
Nie interesuje mnie technologia wykonania i wymagania techniczne. Najwazniejsze jest to aby skrypt dzialal nawet w sytuacji gdy taki "szkodnik" wykupuje moje aukcje nawet co kilka sekund
Powazne oferty najlepiej z przykladem wczesniej wykonanych prac prosze kierowac jako prywatna wiadomosc na forum.
Ps.
Nie jestem pewien czy oferta powinna byc w dziale "pracy oferowanej" lub "kupie" - prosze moderatora o przesuniecie jesli popelnilem blad.