Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skrypt do masowego wykupywania aukcji allegro
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
DoZrobienia
Zlece napisanie skryptu/programu ktory w czasie rzeczywistym bedzie kontrolowal tranzakcje sprzedazy na allegro.
Potrzebuje narzedzie ktore bedzie automatycznie blokowac nick kupujacego w sytuacje takiej jak np. :

-okreslona ilosc kupionych przedmiotow (np ustawiam limit na 100 szt)
-udzial w okreslonej ilosci moich aukcji (np gdy wykupi towar z 5 roznych aukcji)

Problem polega na tym ze wystawiam towar na allegro w kategorii w ktorej konkurencja korzystajac z kradzionych kont allegro wykupuje wszystkie moje przedmioty.
Skrypt musi dzialac szybko i nonstop by w sytuacji gdy tylko ktos zacznie wykupywac moje aukjce, skrypt to rozpozna i doda nick kupujacego do listy zablokowanych kupujacych.

Nie interesuje mnie technologia wykonania i wymagania techniczne. Najwazniejsze jest to aby skrypt dzialal nawet w sytuacji gdy taki "szkodnik" wykupuje moje aukcje nawet co kilka sekund

Powazne oferty najlepiej z przykladem wczesniej wykonanych prac prosze kierowac jako prywatna wiadomosc na forum.

Ps.
Nie jestem pewien czy oferta powinna byc w dziale "pracy oferowanej" lub "kupie" - prosze moderatora o przesuniecie jesli popelnilem blad.
markonix
Taki mały OT ale wydaje mi się, że Allegro na wniosek powinno takie zabezpieczenia wprowadzić jak nie dla wszystkich do przynajmniej dla sprzedawców ze "sklepem" na allegro..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.