Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Wspolpraca] Potrzebny programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
TheFractalUniverse
Witam

Chce wykonac serwis ktory po jakims czasie powinien przyniesc zyski, poszukuje dobrego programisty PHP ktory wykona swoja robote w zamian za % z zyskow serwisu.

Po wiecej informacji prosze pisac na Gadu-Gadu: 22125553 lub na MSN: maivo@windowslive.com

Pozdrawiam
r4xz
Cytat(TheFractalUniverse @ 1.10.2010, 18:20:16 ) *
maivo@windowslive.com

tekst zawarty między znakami "@" i "." mówi wszystko o tej ofercie...

a teraz na poważnie. co za pomysł, jakie zyski etc.? bo inaczej nikt ci nie napisze winksmiley.jpg
TheFractalUniverse
Cytat(r4xz @ 1.10.2010, 19:10:19 ) *
tekst zawarty między znakami "@" i "." mówi wszystko o tej ofercie...

a teraz na poważnie. co za pomysł, jakie zyski etc.? bo inaczej nikt ci nie napisze winksmiley.jpg

I co z tego ze jest "@" bo nie rozumie?
Damonsson
A kto to widział żeby w dobie XXI wieku używać adresu mailowego który zawiera małpę? Amatorka.

withstupidsmiley.gif

W odpowiedzi na Twój post:
Cytat(TheFractalUniverse @ 1.10.2010, 19:52:16 ) *
Chcesz zobaczyc amatorke to wejdz na swoja strone withstupidsmiley.gif , bez domeny w XXI wieku sciana.gif

Myślę, że ta domena jest tutaj najmniejszym złem, z całej tej mojej strony (która była początkiem nauki). No, ale Ty nie masz o tym pojęcia, ważne że ja mam.
A co do mojego postu to vokiel chyba Ci wyjaśnił o co w nim chodziło.
A jeśli nie, to spróbuj założyć E-Maila bez @, jak Ci się uda to daj znać, chętnie też skorzystam winksmiley.jpg
TheFractalUniverse
Cytat(Damonsson @ 1.10.2010, 19:27:42 ) *
A kto to widział żeby w dobie XXI wieku używać adresu mailowego który zawiera małpę? Amatorka.

withstupidsmiley.gif

Chcesz zobaczyc amatorke to wejdz na swoja strone withstupidsmiley.gif , bez domeny w XXI wieku sciana.gif
r4xz
Cytat(TheFractalUniverse @ 1.10.2010, 19:18:00 ) *

no i powiedział co wiedział. czytanie ze zrozumieniem się kłania. mam nadzieje, że b. dobrze wszystkich zniechęciłem do ofert tego typu winksmiley.jpg

małe wyjaśnienie:
tekst zwarty między znakiem "@" oraz "." w mailu maivo@windowslive.com
to windowslive
vokiel
Cytat
Chce wykonac serwis ktory po jakims czasie powinien przyniesc zyski (...)

Bardzo dużo osób chce zrobić serwis, który po jakimś czasie będzie przynosił zyski. Niewielu tego dokonuje. Poza tym, powinieneś być przekonany, że te zyski będą, a ton Twojej wypowiedzi wskazuje na dużą dozę przypuszczeń.

Cytat

Kto nie rozumie? Chyba nie załapałeś co r4xz miał na myśli.

Ani ironii kolegi Damonsson... A i ton Twojej odpowiedzi też nie wzbudza w czytającym sympatii.

Po takim wstępie ciężko widzę szansę na znalezienie chętnych do pomocy.

A co to za projekt, jeśli to nie jest tajemnicą?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.