Od roku bawie sie z HTML i CSS.
Naprawde bardzo potrzebuje pomocy,przez ostatni miesiac szukam gotowych skryptow czytam na temat PHP,
ale cokolwiek znajduje na polskich lub angielskich stronach okazuje sie ze nie dziala.
Pomimo ze mam slaba wiedze na temat PHP to chyba sciagajac gotowe skrypty, powinny dzialac!! niestety nie dzialaja

Lub robiac toturiale krok po kroku nadal nic, az czlowek ma wrazenie ze powinnien zajac sie puzlami a nie WWW

Mimo wszystko mam nadzieje ze znajda si eosoby ktory zecha pomoc takiemu noobowi jak mi
Czego chce?
Staram sie na mojej stronie zrobic opcje rejsetracji logowania oraz gdy osoba jest zalogowana to moze dodac zdjecie,naturalnie chce zeby podczas dodawania zdjecia i rejestracji byl
wyswietlony jakis obrazek bezpieczenstwa ktory nalezalo by przepisac,aby urchonic strone od spamu.
PROBLEMY
wiec zainstalowalem XAMPP
stworzylem table np user i skopiowalem ten MYSQL kod do zakladki SQL
mam niby dobre pliki php rejestracji i logowania( dobre! powolujac sie na komentarze ludzi ktorzy z danej strony)
gdy uruchamiam te pliki PHP w IE to pliki chca sie zapisywac tak jak podczas sciagania i tak caly czasz, gdy uruchamiam
go w FireFoxie to widac pole rejestracji ale pelno kodu, w polach urzytkownika i hasla jest kod php
cala storna wyglada ledwo czytelnie.
A jak raz znalazlem normalnie wygladajaca,to po kliknieciu rejstracjii nic si enie dzialo
Juz zastanawiam sie czy to nie przez Windowsa 7, ktorego posiadam
Na co licze?
Na Pomoc. jestem pewnien ze macie takie przykladowe kody ktore dzialaja. Prosze pomocy

carolkarol20@gmail.com