Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: testy kompetencji (gimnazjum)
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Jabol
Ktoś oprócz mnie zdaje właśnie dziś i jutro testy?
No, już, chwalić się, jak wam poszło w części humanistycznej! (odpowiedzi można zobaczyć na http://gazeta.pl/)

powodzenia jutro na matematyczno-przyrodniczych smile.gif !

btw., zauważył ktoś, że kolejność odpowiedzi (A, B, C, D) w pytaniach zamkniętych jest inna na gazeta.pl niż była na teście dziś rano?

pozdrawiam
invx
ja tez pisalem i sie spuznilem i mi ktos posta usunol biggrin.gif odpowiedzi byly rozne bo byly rozne grupy, po wstepnym sprawdzeniu, mi wyszly 2 zle na zamknietych, i 3 zle na otwartych, smile.gif
Jabol
Cytat
ja tez pisalem i sie spuznilem i mi ktos posta usunol
ohh... ale niegrzeczny "ktoś"... hihi

mi wyszło że miałem 20/20 w zamkniętych, natomiast już ciutkę gorzej w otwartych.
matys
Ja sprwdzając test przy zalozeniu straty kilku punktow przy rozprawce i zaproszeniu oraz zlych odpowiediz w pytaniach za 1 pkt, obliczylem iż mój wynik to 40 pkt moze z 1 lub daw pkt wyzej lub mniej biggrin.gif Ale jestem spokojny bo jutro matma,a przedmioty ścisłe to moja lepsza strona biggrin.gif
-=Saint=-
Ja licze na ok. 30-32 z otwartych, co do rozprawki sie nie wypowiadam rolleyes.gif jakbym mial ok. 10 to bede miał 40...
Paul
Ja tez pisalem... eh... zobaczymy, z probnych mialem z pl 40 i 47 z mat... miejmy nadzieje, ze tym razem uda sie wyciagnac w sumie kolo 80.... jednak te byly trudniejsze niz probne moim zdaniem.. :?
matys
Dzis matma licze conajmniej na 40 ale nawt powinno być więcej. Chyba skopałem to pytanie "Przyczyna kwitniecia jezior", kto wie jaka powinna byc prawidlowa odpowiedz?? biggrin.gif
invx
oczywiscie ze nawozenie pol smile.gif
ale z tym pradem przedostatnie to bylo ... ehhh sad.gif
hwao
Cytat
oczywiscie ze nawozenie pol smile.gif
ale z tym pradem przedostatnie to bylo ... ehhh sad.gif

Prad byl najprostrzy :|
invx
jak go przeczytalem to odechcialo mi sie wszystkeigo jakie szczescie ze zostawilem go na koniec smile.gif juz o 20 odpowiedzie na www.gazeta.pl w tedy zobaczymy:)
michaloo
popełniłem tyle samo błedów co invx...nie liczac rozprawki
moim zdaniem dzisiaj test byl latwiejszy niz wczoraj - byl bardziej jednoznaczny(np. w tabelce z korzeniami starozytnosci zrozumialem,ze chodzi o perfumy same w sobie a nie o ksztalt flakonika...i jeden punkt poszedl sie pasc)

zycze wysokich wynikow smile.gif
Paul
Cytat
zycze wysokich wynikow smile.gif

brzmi jak losowanie lotto 8)
invx
moim zdaniem tez dzisiaj test byl o niebo latwiejszy niz wczoraj. ale yly pytania takie nijednoznaczne niekture... jak ten weglowodur albo energia egzotermalna i endotermiczna, moze nie bede najlepszy ale tez nie bede najgorszy smile.gif
invx
mareszcie podali odpowiedzi :arrow: http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,51805,2060271.html
i tak sobie piliczylem i wstepnie eehhh jakies 35 pkt... myslalem ze bedzie lepiej sad.gif
Jabol
ojoj... nawet twierdzenie pitagorasa mi się pomyliło... sad.gif (h ^ 2 = 5 ^ 2 + 13 ^ 2... angrysmiley.gif )
ale pozatym nie było chyba najgorzej... 50 punktów będe chyba miał (bo tyle mi trzeba, aby zostać w tej szkole gdzie jestem).
Paul
eh... z tego co ogladalem bede miec jakies 40 (z matematycznego) mam nadzieje.... 8O
michaloo
mnie zadowoli 80-90 punktów w sumie, w mat. znalazlem 3 czy 4 bledy...

czy ktos wie kiedy beda wyniki?
matys
Nam wychowawczyni mówiłą, że wyniki będą koniec maja poczatek czerwca, a już te oficjalne z wykazem na papierku podobnym do świadectwa laugh.gif dostaniemy na koniec roku.
maulus
ech ja się ostro dziś zniechęciłem do jednego przedmiotu biologi ... sad.gif
zwaliłem to z żabą
a jak zrobliście geografie to z rozciągłością czy wynik z ułamkiem będzie zaliczony questionmark.gif
matys
Powinni ci zaliczyc, odpowiedz to bodajze 64x o ilem nie pamiec nie myli, a jesli nie zaokrogliles to ci zaliczą. biggrin.gif
reViVer
Chyba nie wiecie, ale były 3 wersje testu :wink:
Pytania te same, ale kolejność odpowiedzi różna. Niektórzy się przejechali laugh.gif
matys
Ale akurat to o czy mowimy to było zadanie otwarte biggrin.gif
maulus
ja miałem 648 i 1/12 tak też napisałem smile.gif w odpowiedziach było ~648
mój drugi błąd to ikre pomyliłem ze skrzekiem
co do trzech wersji i tak dało się ściągać ... szkoda tylko że nie było od kogo sad.gif
reViVer
@matys ja przeczytałęm cały temat i to mi się nasunęło 8)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.