Zlecę wykonanie programu tworzącego duże ilości stron internetowych na podstawie szablonów oraz gotowych tekstów.
1. Program działał by na tej zasadzie że otwierał by wszystkie foldery z wybranego katalogu, w których znajdowały by się pliki tekstowe a następnie na ich podstawie korzystając z wybranego szablonu (ręcznie lub automatycznie) tworzył stronę internetową i zapisywał ją w folderze (w wybranym katalogu) o takiej samej nazwie, jak folder z plikami tekstowymi.
2. Pierwsze zdanie każdego tekstu służyło by jako atrybut H1 oraz TITLE każdej strony. Każda podstrona linkuje do kilku kolejnych artykułów.
3. Program musi zawierać opcję zamieniania wyrazy na ich synonimy, gdzie z jednego folderu z tekstami tworzył by kilkanaście różnych (zapisywanych do oddzielnego folderu), unikalnych stron na różnych szablonach. Jestem świadom tego że niektóre synonimy zniszczą sens tekstu i wiem że te teksty będą gorszej jakości.
4. Zlecenie obejmuje również wykonanie 200 szablonów do tego programu (mam na myśli przerobienie wskazanych szablonów z sieci), chcę aby można było je dodawać w prosty sposób, najlepiej dodając folder z szablonem do danego katalogu programu, szablony oczywiście wykorzystujące prosty, intuicyjny system szablonów z prostym wstawianiem zmiennych.
5. Opcja zastępowania w każdym artykule wybranych słów na wskazane ciągi tekstowe z możliwością ustawienia częstotliwości występowania powtórzeń a) na całą stronę

6. Opcja wstawiania na końcu artykułów lub pomiędzy zdania w artykule podanych ciągów tekstowych wraz z takimi samymi opcjami jak w punkcie 5.
7. Każda strona posiada kanał rss z mapą strony.
8. Automatyczne wysyłanie stron na serwer do katalogu według ustawień w programie (chce aby ta opcja była na tyle elastyczna, na ile możliwe).
9. Ustawienie kodu w polu programu który będzie dodawany do stopek na wszystkich stronach.
10. Chce dowolnie dodawać zmienne w programie które będą wstawianie w miejsce ustalonych znaczników w szablonach.
11. Logi na temat wysłać plików na serwer, szablonu i informacji na temat strony (średnia ilość znaków na tekst, ilość tekstów, foldery z których były brane) zapisywane do pliku.
Jestem otwarty na propozycje które usprawnią działanie aplikacji lub dodadzą jej nowej funkcjonalności. Jednak proszę licytować aplikację jaką tutaj opisałem, ewentualne propozycje wraz z ceną umieścić w komentarzu.
Chce posiadać wyłączność na tą aplikację, kod źródłowy, prawo do jej modyfikacji oraz wykorzystywania jej w celach komercyjnych.
Proszę o licytowanie tylko firmy, koniecznie potrzebuję na to faktury VAT.
Proszę również o napisanie przewidywanego czasu wykonania aplikacji oraz preferowanego języka programowania.
Pozdrawiam Serdecznie.