Mam dziwny problem. Chcę wyświetlić sobie JEDNĄ wiadomość z podanej listy (z wybranej kategorii) i tu mam problem. Link przekierowuje mnie na stronę główną, mimo iż parametry linku (tak mi się zdaje) się zgadzają. Dodam tylko, że mam stronę z podziałem na funkcje i adres każdej z nich to np. index.php?id=wydarzenia. Podam może kod, będzie prościej:
//WYŚWIETLANIE POJEDYNCZEJ WIADOMOŚCI if($idNews = (int)$_GET['idnewsa']) { $sql = 'select * from wiadomosci where id='.$idNews; { } } //WYŚWIETLANIE KONKRETNEJ KATEGORII { $idCat=(int)$_GET['id_kategorii']; $sql = 'SELECT w.id wid, w.wiadomosc wwiadomosc, k.id kid, k.opis kopis, k.nazwa knazwa FROM kategoria_wiadomosci_w k '. 'LEFT JOIN wiadomosci w ON w.id_kategorii = k.id WHERE k.id= '.$idCat.' ORDER BY k.nazwa ASC, w.wiadomosc ASC'; { echo '<div class="newsy"> <div class="newsy_tytul">'.$row['knazwa'].'</div> <div class="newsy_main">'.$row['wwiadomosc'].'</div>'; } } //WYŚWIETLANIE WSZYSTKICH WIADMOŚCI else { $sql = 'select * from wiadomosci'; { echo '<div class="newsy"> <div class="newsy_tytul">'.$row['tytul'].'</div> <div class="newsy_main">'.$row['wiadomosc'].'</div> <div class="newsy_more"> <div class="newsy_wiecej"><a href="index2.php?id=wydarzenia&idnewsa='.$idNews.'">Wiecej</a></div> <div class="newsy_autor">'.$row['autor'].' | '.$row['data'].'</div> </div> </div>'; } }
Pomożecie, proszę?!