Witam,
postaram się w skrócie streścić sytuację - reprezentuję ojców walczących o prawo do widywania się z własnymi dziećmi.
Niestety nasz system sądowniczy wspiera nienawiść naszych byłych żon czy partnerek które blokują nam z dziećmi kontakty.
Ja sam w obliczu nadużywania władzy rodzicielskiej przez moją byłą żonę wystąpiłem o powierzenie mi córki pod opiekę.
Ex postanowiła mnie ukarać, wyprowadziła się 300km ode mnie (bez mojej wiedzy i zgody) i zablokowała mi całkiem kontakt z 7 letnią córeczką.
3krotnie prosiłem sąd rodzinny o udzielenie mi pomocy (zgodnie z prawem) i 3 krotnie mi odmówiono. Mijają miesiące a ja córki jak nie widziałem tak nie widzę.
Wymyśliłem więc internetową akcję i staram się zebrać poparcie dla swojej sprawy
www.ratujmyMaje.pl
o ile kiedyś tam pisałem coś w html-u i może niechlujnie jestem w stanie sklecić stronkę o tyle w innej sprawie potrzebowałbym pomocy:
chcę aby ze strony można było wysłać formularz z protestem jednocześnie na kilka adresów e-mail. Treść protestu była by zablokowana do edycji.
Jednak kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić...
czy mógłbym prosić Was o pomoc lub o jakieś wskazówki?
z góry dziękuję i pozdrawiam