Zrobiłam kiedyś prostą stronkę - tutaj link - temat fotografia, do wyświetlania galerii zdjęć wykorzystałam znaleziony w sieci skrypt jquery.fancybox...Napisałam skrypt, który przeszukuje mi wskazany na stronie katalog i wyświetla zapisane w nim zdjęcia - miniaturki + powiększenie (do czego wykorzystuję mechanizm fancybox).
Problem polega na tym, że skrypt przestał wyświetlać zdjęcia zgodnie z nazwą - pliki ponumerowane są od 001 do XXX - tak aby nadać im odpowiednią kolejność w której przez długi czas były wyświetlane prawidłowo. Ostatnio wyswietlają się jak chcą.
W czym może być błąd? Dodam, że w skrypcie ostatnio nic nie zmieniałam...dorzuciłam tylko trochę zdjęć z nowo nadaną numeracją. Na localhoście wszystko mi się wyświetla tak jak trzeba, dlatego wnioskuję, że błąd może tkwić gdzieś po stronie serwra. Administratorzy jednak twierdzą, że serwer działa w porządku i nie ma żadnych problemów (nazwa.pl).
Czy ktoś wie, o co może chodzić i jak to poprawić, żeby wyświetlało pliki wg kolejności?
Z góry dziękuję.