Posiadam serwis, w którym w kilku różnych miejscach wykorzystuję przesyłanie danych przez ajax metodą post... chciałem dodać takie okienko, w którym pojawia się komunikat o ładowaniu danych.... wykorzystałem do tego ajaxStart i ajaxStop... Przy pierwszym kliknięciu przycisku pobierającego dane ajax'em wszystko działa, pojawia się mi DIV z komunikatem, gdy zostanie załadowany w odpowiedni div wynik i chcę ponownie kliknąć w kolejny przycisk, który ma pobrać dane do tego samego DIV'a, to dane zostają załadowane ale komunikat o ładowaniu już się nie wyświetla...
Mam nadzieję, że za bardzo nie zamotałem

Poniżej zamieszczam kod z którego korzystam. jQuery dopiero poznaję, proszę o jakieś sugestie....
<script type="text/javascript"> function getData(zrodlo, cel) { $.post(zrodlo, function(returned_data) { $("#"+cel).html(returned_data); }); } $(document).ready(function() { $("#ladowanie").ajaxStart(function() { $("#ladowanie:hidden").show("slow"); }); $("#ladowanie").ajaxStop(function() { $("#ladowanie").hide("slow"); }); }); </script>
Zastanawia mnie też dlaczego po załadowaniu do DIV'a danych jestem w stanie odnieść się do funkcji getData i wykonać ją poprawnie, a pozostałe zdarzenia nie działają...