Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co z tym GG :(((((((((
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cineck
czesc smile.gif mam duzy problemik , mianowicie w zadne sposob od pewnego czasu nie moge zainstalowac GG sad.gif po kazdej instalacji wyskakuje mi info :" ze program wykonal nieprawidlowa...blebleble.... wiadomo co jest dalej laugh.gif i nastapi jego zamkniecie sad.gif " po kazdym foramcie i nowym instal. systemu jest to samo sad.gif sciagam instalki z roznych stron i jest to samo :oops: o co tu chodzi questionmark.gif mam zainstalowanego Tlena i wszystko jest ok , ale chcilbym GG - GG wymiata biggrin.gif , brak mi slow zebym se nie mogl zainstalowac tak prostego fajnego programiku jak GADU-GADU sad.gif ehhh

Pozdro smile.gif
scanner
Może lepiej idż na http://www.gadu-gadu.pl/pytania.htm
Pozatym GG to szajs. Jeśli o wymiatanie chodzi, to wymiata sieć oparta o Jabber'a.
Cudi
Jeśli już tak zależy Ci na GG (popieram scannera, jabber to jest to!) to zainstaluj jakiegoś porządnego klienta, bo to co rozdają na stronie domowej to zwykłe (you know what). Ja polecam konnekta (nie chce za bardzo reklamować, więc jako linka podam google.pl winksmiley.jpg), który z gg radzi sobie bardzo dobrze, niestety (nad czym ubolewam) nie ma jeszcze w pełni sprawnej obsługi jabbera.
cineck
...pomyslimy... smile.gif
hwao
konnekt.info
www.gg3d.com
Tam znajdizesz info o konnekcie wg mnie to jest super kounikator pozwala pare na raz uzywac w 1 ( np gg tlen jabbera i inne smile.gif )
zalew
popieram konnekt dobry bo dobry i dobry bo polski :) ale oprocz tego http://miranda-im.org ma kupe przydatnych pluginow, funkcji i konnekt icq np. nie ma
PMadej
co do komunikatorow to polecam PSI przed chwila zainstalowalem i nie wroce juz do gnu gadu2 PSI jest wypasione ... brakuje mi tylko obslugi tlenu ale da sie przebolec smile.gif
Bags_Bunny
zobacz tez kopete imho jest bardzo fajne winksmiley.jpg jesli chodzi o windowsowe klienty to polecam mirande
Chewolf
Nie uważacie że to co teraz piszecie jest off topikiem questionmark.gif Przecież chłopak zadał pytanie czemu mu się nie istaluje a tu wszyscy wszystkie komunikatory jakie są wypisują... jak by chciał znaleść to znalazłbym w googlach. :wink:
Cudi
Próbujemy go nawrócić na właściwą strone mocy - jabber smile.gif A że klientów jest wiele (nie narzuca sie nikomu jednego badziewnego komunikatorka) to sie troszeczke wątek rozwinoł winksmiley.jpg
P.S
Jeśli chodzi o klienty jabberowe ja również polecam Psi smile.gif
cineck
Cytat
Nie uważacie że to co teraz piszecie jest off topikiem questionmark.gif Przecież chłopak zadał pytanie czemu mu się nie istaluje a tu wszyscy wszystkie komunikatory jakie są wypisują... jak by chciał znaleść to znalazłbym w googlach. :wink:

Popieram pytalem o cos innego smile.gif zreszta kazdy uzywa to co lubi smile.gif ja sie lubuje w gg biggrin.gif , tak jak inni np. w Garbusach Kochaja Garbusy smile.gif
Bags_Bunny
Cytat
zreszta kazdy uzywa to co lubi smile.gif

tu sie bardzo mocno mylisz

Cytat
ja sie lubuje w gg biggrin.gif

bo nie widziales zadnego innego komunikatora
cineck
biggrin.gif Ciekawe dyskusje tu sa tongue.gif ja swoje wy swoje winksmiley.jpg widze ze w dobieraniu komunikatorow jestescie mocni - extra smile.gif tylko gorzej z rozwiazaniem problemu - dlaczego nie moge zaisntalowac GG tongue.gif hehe
kszychu
MOże masz jakiś problem sprzętowy? Jakieś sterowniki się gryzą? A może spróbuj ściągnąć starszą wersję gg?

P.S. Ja też używam gg. I nie o to chodzi, który protokół czy klient jest lepszy/szybszy/bardziej wypasiony/i w ogóle, a o to, czego używają znajomi.

Pozdrawiam
cineck
haha dobra koniec tematu tongue.gif juz odpalilem biggrin.gif biggrin.gif GG wymiata jak dla mnie :] i powtarzam ...." kazdy uzywa tego co lubi" laugh.gif tongue.gif ja mam GG wy macie jabbery , kontakty itp smile.gif i jest ql smile.gif
DeyV
A ja chcę używac mirande, ale...
nie potrafię znaleść 2 rzeczy.

1. Jak zaznaczyć fragment rozmowy (lub historii) i skopiowac do schowka.

2. nie udało mi sie ustawić, by automatycznie logował sie zarowno gg, tlen itp na stan ostatnio użyty
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.