wykłada mi cały skrypt? :-)
thx
<pre> <?php $tekst_do_przeliterowania = $_POST["tekst_do_przeliterowania"]; $rozbity_tekst_na_znaki_tablica = str_split($tekst_do_przeliterowania, 1); //tutaj zaczyna się techniczne gówno $numer_nowego_katalogu_dla_nowego_projektu = $ilosc_elementow_tablicy+1; }else{ echo 'Nie mogliśmy utworzyć katalogu numer: '.$numer_nowego_katalogu_dla_nowego_projektu.'<br><br>'; } /* foreach ($rozbity_tekst_na_znaki_tablica as $kolejny_znak => $litera) { echo 'Kolejny_znak to: '.$kolejny_znak.' Kolejna litera to: '.$litera.'<br>'; //definicja tresci pliku $title = $numer_nowego_katalogu_dla_nowego_projektu; $tresc_pliku_przednia = '<html><head><title>'.$title.'</title><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" /><META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="1; URL='.$kolejny_znak+1.'.html"></head><center><br><center><pre>'; $tresc_pliku_tylnia = '</pre></center></html>'; $nazwa_pliku = $kolejny_znak.'.html'; $klamka = fopen('./katalog_testowy/'.$numer_nowego_katalogu_dla_nowego_projektu.'/'.$nazwa_pliku, 'w'); if($klamka) { echo 'Udało się zrobić plik!<br>'; } $zapis_do_klamki = fwrite($klamka, $tresc_pliku_przednia.$litera.$tresc_pliku_tylnia); //tutaj zapiszemy if($zapis_do_klamki) { echo 'Udało się zapisać do klamki!<br>'; } fclose($fp); } */ ?> </pre>
ten program ma mi generować nowy katalog i umieszczać w nim kolejne litery
z rozbitego ciągu znaków. W każdym pliku po jednej nowej literze. Nie pytajcie
się mnie dlaczego tak właśnie chcę. Muszę trochę pozmieniać wszystko chodzi o
to żeby tak... w 1 pliku było J potem Je potem Jes potem Jest potem Jeste potem
Jestem... chodzi o to, żeby kolejne podstrony przeładowywały się same do siebie
i taki bajer :-). Ale mam duży problem z wykonaniem tego jakże ciekawego
projektu. Jeśli możecie mi pomóc to serdeczne dzięki! :-) Pozdrawiam!
Kuba