Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat - od moderatora: bo współpracą tego nazwać nie mogę :D ]Współpraca
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
GTWMarek
Witam szukam współpracownika do pewnego portalu którego mam wykonać tylko jest problem że za bardzo nie znam się na php .Współpracownik powinien mieć gotowe skrypty php m.in Program Partnerski.No i taki skrypcik że jakiś koleś wykona ankietę to dostaje punkty.Osobie która da mi gotowe skrypty php i pomożę w zainstalowaniu oferuję 15% zysku z mojego portalu.Czemu tak mało?.bo 15% to około 500zł jak dobrze stronka się rozwinie.
Proszę się zgłaszać.
markonix
Umowa pisemna?
Ten procent zysku dożywotnio?
GTWMarek
Umowa w jakis formacie. Nie musi byc pisemna.

A zyski nie są dożywotnie tylko przez 18 miesięcy.

Ja muszę spadać Pisać posty na ten Temat.
markonix
Oj ja bym wolał pisemną właśnie smile.gif

Jeśli w umowie będzie minimum marży (500zł bez względu na wynik) to biorę.
thek
Nie no... Masz kilka działów to walisz gdzie chcesz, tagów w temacie brak, konkretów niemal nic. Naprawdę podejście "profesjonalne". A przez 18 miesięcy to serwis nawet się do połowy tych nie rozbuja biggrin.gif Chcesz wszystko, sam nie dajesz niemal nic (kasa na hosting idomenę to nic, biedne 500 pln góra, jeśli nie weźmiesz jakiegoś shared, bo wtedy koszty do 200 lub mniej zejdą za 1 rok biggrin.gif ). Temat niepoważny... Przenoszę i zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.