Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Alternatywa dla Guitar Pro
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
230005
Jest jakaś darmowa? Nie musi oferować nawet 1% opcji guitar pro, wystarczy że będzie potrafiła ta alternatywa otworzyć pliki guitar pro i je odtworzyć :].
osl
dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle.
zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest smile.gif

dwie wiadomości - dobra: kiedyś, za dawnych czasów kiedy używałem Linuksa, znalazłem coś takiego, co prawda GP4 czy nawet 3, ale dawało rade całkiem nieźle.
zła wiadomość: totalnie nie pamiętam jak się nazywała, tyle tylko, że jest smile.gif

EDIT: jeszcze jakiś czas temu znalazłem coś takiego na Androida, płatne, ale za grosze.
230005
Niestety bardziej niż za grosze, bo musiałbym kupić sprzęt wink.gif
ziqzaq
Próbowałeś może Tuxguitar? Raczej nie umywa się do Guitar Pro (i chyba nie obsługuje tego najnowszego formatu plików gtp), ale może ci wystarczy. Nie wiem jak teraz wygląda sytuacja, ale kiedyś używałem go i na Ubuntu i Archlinux i WinXP i dawał rade wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.