napisałem prościutką aplikację na FB wymagającą uprawnień do dodawania postów na Tablicy. Autoryzacji dokonuję takim linkiem (zaczerpniętym z dokumentacji):
Cytat
1. problem:
Gdy odpalę aplikację jako osobną stronę (czyli w adresie przeglądarki mam http://127.0.0.1/cośtam) i kliknę w powyższy link to jestem pytany o pozwolenie do wykorzystywania uprawnień. Akceptuje i w moim profilu, w ustawieniach pojawia się dana aplikacja - czyli wszytko poszło dobrze.
Gdy jednak odpalę stronę w ramce na FB i klikam w powyższy link, to (cały czas w ramce) przekierowuje mnie do strony z logiem FB i napisem "Idź do strony głównej".
2. problem:
Gdy aplikację mam dodaną do swojego profilu, to nie mogę pobrać udostępnionych przeze mnie danych. Wykorzystuję do tego ten kod:
include_once "fbmain.php"; 'appId' => 'xxx', 'secret' => 'xxx', 'cookie' => true, )); $session = $facebook->getSession(); if ($session) { try{ // pobieramy informacje o użytkowniku $uid = $facebook->getUser(); $me = $facebook->api('/me'); }catch(FacebookApiException $e){ } }
Niestety if się nie wykonuje, bo var_dump($session) zwraca mi "false"

Proszę o rady w jaki sposób mogę naprawić powyższe błędy.
Z góry dziękuję