Robert
20.05.2004, 19:36:59
Witam !
Wielu z was zapewne jest studentami. Jak wiemy każdemu z nas są potrzebne pieniądze, choćby na utrzymanie studiów lub na potrzeby codzienne, których jest cała masa.
Ostatnimi czasy zacząłem szukać po Internecie różnego rodzaju ogłoszeń w sprawie pracy. Natrafiałem na różne, zazwyczaj nieprawdziwe, fikcyjne lub oferty utopijne na których człowiek więcej by tracił niż zyskiwał. Lecz jak widać mój upór nie poszedł na marne. Udało mi się znaleźć bardzo korzystna ofertę.
Czego ode mnie oczekują ? Otóż muszę posiadać STAŁE ŁĄCZĘ DO INTERNETU oraz MUSZĘ POŚWIĘCIĆ ODROBINĘ CZASU WOLNEGO (0,5 – 1h dziennie, tak jest ze mną). Sam jako przyszły student(właśnie co maturę kończę) potrzebowałem gotówki i jako zdesperowana osoba podjąłem się tego wyzwania. Ku mojej uciesze nie zawiodłem się. To naprawdę działa. Przez tydzień można zarobić na początku uwaga......150 zł. Lecz wszystko zależy od tego ile własnej pracy w to włożysz. Im więcej będziesz z siebie dawał tym większe pieniądze będą wpływać na Twoje konto.
Jeżeli są jakieś osoby zainteresowane ta propozycją, chętnie prześlę wam e-mail’em materiały do zapoznania i w razie pytań – postaram się na nie odpowiedzieć(sam jestem początkujący w tym wszystkim tak więc obryty w tym nie jestem, ale w instrukcji wszystko jest napisane).
Mój adres E-mail:
a Panu juz podziekujemy moderator php.pl
Pozdrawiam serdecznie Robert!
orson
20.05.2004, 20:11:02
witam ...
a moze jakis url

ta cudowna praca ma web site

[jak nie ma to chetnie zrobie

]
pozdrawiam
Robert
20.05.2004, 20:16:19
Owy program nie ma strony. Rozpowszechnianie go jest tylko i wyłącznie drogą mailową. Przyszło to do nas z Ameryki.
Piszcze na maila a Panu juz podziekujemy moderator php.pl będę słał materiały w załączniku. Jest tego 1 pliczek w Word z czego do przeczytania jest 19 stron.
PMadej
20.05.2004, 20:20:45
Dzięki bardzo ... już raz w to wszedłem i co

jestem w plecy na szczęście tylko 5 USD. Nie słychajcie go bo naciągnie was tak samo jak ja kiedyś zostałem naciągnięty (nie przez Roberta ale schemat ten sam) ... ten pliczek Worda to instrukcja jak genialnie spamować kolejnych ludzi i im to proponować ... jedna wielka piramida ... I ŚCIEMA ... na tym sie nie da zarobić nie spamując tysięcy ludzi ... UWAŻAJCIE !!!
Robert
20.05.2004, 20:26:55
Jak sobie uważasz. Ale zobaczymy za jakiś czas. Ja jestem zdania, że wszytkiego sie trzeba chwytać. Nic nie przychodzi łatwo.
I chciałem zaznaczyć że nie jestem twórcą tego programu, lecz jedynie jego małym ogniwem. W tym siedzą jeszcze inne osoby, choćby ta przez którą zostałem wprowadzony w to wszystko.
PMadej
20.05.2004, 20:30:34
Cytat
Jak sobie uważasz. Ale zobaczymy za jakiś czas. Ja jestem zdania, że wszytkiego sie trzeba chwytać. Nic nie przychodzi łatwo.
żebyś ty wiedział ile spamu wysłałem to byś się zdziwił ... a jaki jest tego efekt oprócz straconego czasu, pieniędzy? Otóż mój adres email znalazł się na większości list antyspamowych ... czego i Tobie serdecznie życzę. Po tym powiedziałem sobie NEVER AGAIN SPAMMING ...
Dawid Pytel
20.05.2004, 20:33:16
Ludzie, nie ma nawet co dyskutować.
To są zwykłe piramidy. Ile dostajesz za pozyskanie nowej osoby?
Jeżeli chcecie utopić kasę lub dostać się na listę spamerów to zapraszam do takich programów
itsme
20.05.2004, 20:39:31
ogólnie reklama jest zakazana lecz w tym przypadku linków i wyrazistych form przeazu nie ma
usuwac nie bede .... kazdy z nas ma szare komorki i moze ocenic co zawieraja owe strony o ktorych wspomina Robert
zas swoja droga Robert badz uprzejmy podeslac mi materialy sam ocenie na co namawiasz naszych userow ..
itsme@php.pl
Robert
20.05.2004, 20:48:50
Mam prośbe do PMadej. Jakbyś mógł napisać jakiego typu była Twoja praca. Ocenie czy może jest jakaś analogia i czy warto.
PMadej
20.05.2004, 21:04:20
aby ostrzec wszystkich zamieszczam ponizej materialy ktore dostalem:
http://nysander.webd.pl/mlm.rar i szczerze przestrzegam przed ładowaniem się w coś podobnego.
Link będzie aktywny do końca maja 2004.
Robert
20.05.2004, 21:10:02
Panowie uderzmy się w serce. Chyba jestem jak każdy zwykły człowiek, który stara się jakoś funkcjonowac. A że potrzebuje pieniędzy(zresztą kto nie potrzebuje) to nie znaczy że jestem gorszy. Ja jedynie cos zaproponowałem i dałem jasno do zrozumienia "Jeżeli jest ktoś zainteresowany to zapraszam". Osoba dana przeczyta informacje które zostały mi przekazane i sama podejmie decyzje bez niczyjej namowy. A ja tu od razu zostaje zjechany. Takie info mógł każdy z was napisac. Lecz niektórzy z was są już na ten temat w jakimś sensie uświadomieni, przeświadczeni i wiedzą coś o tym. Myślicie że zrobiłem to umyślnie, by tylko z każdego kase wyciagnąc, chciałem dać szanse także takim jak ja......to tyle...I nie ma co ukryać potraktowaliscie mnie jak jakiegos śmiecia który wpada by forum zapychać....ja akurat takiego celu nie miałem.
itsme
20.05.2004, 21:12:58
@robert: dziekuje za materialy i uprzejmie informuje ze nastepnym razem zarobisz bana na caly roczek ... tak jak juz wspomnieli pozostali MAILE MAILE Im Love It
czy cos podobnego
temat zamykam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.