Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Internal server error
Forum PHP.pl > Forum > PHP
tomkowy
Witam. otóż zrobiłem stronę już nie pierwszą, żeby nie było i nie jest to moje pierwsze podejście do php, ale błąd widzę po raz pierwszy i nie potrafię sobie poradzić. Mianowicie mam na swoim serwerze 5 domen podłączonych, na 4ech działa php, wszystko się wykonuje odpowiednio i nie mam zarzutów co do działania. zrobiłem na piątej domenie stronę opartą na html+css i chciałem dodać skrypt formularza. i problem w tym, że nie ważne co wykonam za kod w php, może być echo "dupa"; a i tak dostaje error:

Kod
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [admin] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

proszę o pomoc.
kreciko
Usuń plik .htaccess. Sprawdź uprawnienia. Nie masz polskich znaków w nazwie pliku? Jeżeli nic, to postąp tak jak Ci każą, czyli skontaktuj się z adminem, on powinien mieć coś w logach zapisane, to powinno pomóc rozwiązać problem.
Hekko
Zwykle, jeśli problem występuje dla jakiegokolwiek pliku php, to problem leży w uprawnieniach plików/folderów, błędach w .htaccess lub modyfikacji katalogu cgi-bin.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.