Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pozycjonowanie stron SEO .
Forum PHP.pl > Forum > Optymalizacja i pozycjonowanie stron - SEO
krzysztof_kf
Witam postanowiłem założyć te temat w celu wymienieniem doświadczeń na temat pozycjonowania stron SEO .

Proszę o Moderatorów o przypięcie tematu ewentualnej poprawki (nazwy/i opisu)
Cysiaczek
Czyli co? Sorry, ale aby temat został przypięty musi mieć jakiś sens, a tu nawet brakuje poprawnie sformułowanego tematu. Brak też jakiegoś zalążka dyskusji.
papigo
Fajnie byloby zalozyc taki temat pod warunkiem, ze rady beda tylko i wylacznie pomocne a nie tak jak na innym forum pio wielu uzytkownikow radzi innym stek bzdur w celu napisania tylko i wylacznie posta.
www.skrypty.pro
Pomysł jak najbardziej ciekawy. Ale to trzeba jakoś rozwinąć. Może autor tematu zacznie?
Fifi209
To co z forum pamiętam:

• Odpowiednie słowa kluczowe
  • Odpowiedni opis
  • Odpowiedni tytuł strony
  • Dobrze, aby słowa kluczowe występowały w treści strony (w body)
  • Odpowiedni robots.txt
  • Przyjazne url
  • Wymiana linków
  • Teksty dobrze, gdyby zawierały słowa kluczowe
  • Jeżeli strona oparta na technologii AJAX to dobrze zrobić również wersję bez JS
everth
Ostatnio odkryłem jako rozszerzenie do Chromium taką stronę - Woorank. Bardzo praktyczna jeśli chodzi o sprawdzania podstaw + ew. sugestie.
papigo
Ja uzywam Meta tag analyzer
kajzur
Jest jeszcze pingowanie RPC. SWL - nie polecam. Koniecznie słowa kluczowe w linkach, w sumie to już podstawa. Meta-tagi są już praktycznie ignorowane, ale ich zbyt duża ilość jest negatywnie oceniania.
banditpanda
Uważam, że dodanie pozycjonowanej strony do odpowiednio dobranych katalogów pod kątem tematu strony pomoże Ci wzmocnić PR
z płatnych polecam katalog.wp.pl oraz onet.pl
piotrooo89
a co możecie powiedzieć na temat precli? jak to wpływa? lub dodanie firmy do google maps lub zumi?
thek
Z preclami różnie bywa. Zależy jakie. Co do google maps to nie zauważyłem przyrostu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.