Screen, który może pomóc wyobrazić sobie problem/pytanie:

Skoro wiadomo już jak to mniej więcej wygląda przechodzę do treści pytania.
Oto Fragment kodu:
for ($i = 1; $i < $columns; $i++) { } echo ' <td class="opcje"> <center> <a href="#" onClick="window.open(\'dodaj.php\', \'Nowe_okno\', \'height=400,width=180\');">ADD</a> </center> </td> </tr>'; echo "<td class=\"opcje\"> <a href=\"edit.php?a=edit&id={$r->id}\">EDIT</a> <a href=\"index.php?a=del&id={$r->id}\">DEL</a> </td>"; } }
Który jest odpowiedzialny za wyświetlenie mojej tabeli. Posługując się dokumentacją php natrafiłem na piękny skrypcik, który pozwala mi wyświetlić wszystkie pola zawarte w mojej tabeli. Widać to na screenie. Pola w bazie danych nazywają się kolejno pole1 - pole 9. Teraz potrzebuje czegoś co byłoby w stanie wyświetlać rekordy wszystkich pól w tej tabeli, bez względu na ich ilość i nazwy. ( Czyli nie ograniczać się do ilości i nazw pól które są w kodzie, tylko bazować na danych zawartych w bazie, żebym z poziomu strony mógł dodawać i edytować sobie pola, które będą potem wyświetlane na tej stronie. Można to porównać do prostej wersji phpmyadmin. Nie łatwo jest mi to wytłumaczyć, o co konkretnie mi chodzi, ale mam nadzieje że ktoś mnie zrozumie. Z góry bardzo dziękuje, za wszelką pomoc. Pozdrawiam