boolean true
czyli rozumiem, że rozszerzenie jest, bo o chyba o to chodziło
jeszcze wyłączyłem tłumienie błędów i php wywaliło coś takiego
Kod
PHP Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: OK packet 6 bytes shorter than expected in C:\inetpub\wwwroot\WAdmin\Strona1\index.php on line 11 PHP Stack trace: PHP 1. {main}() C:\inetpub\wwwroot\WAdmin\Strona1\index.php:0 PHP 2. mysqli->mysqli(*uninitialized*, *uninitialized*, *uninitialized*, *uninitialized*) C:\inetpub\wwwroot\WAdmin\Strona1\index.php:11 PHP Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (HY000/2000): mysqlnd cannot connect to MySQL 4.1+ using old authentication in C:\inetpub\wwwroot\WAdmin\Strona1\index.php on line 11 PHP Stack trace: PHP 1. {main}() C:\inetpub\wwwroot\WAdmin\Strona1\index.php:0 PHP 2. mysqli->mysqli(*uninitialized*, *uninitialized*, *uninitialized*, *uninitialized*) C:\inetpub\wwwroot\WAdmin\Strona1\index.php:11
edit: kolejna rzecz, która może być pomocna: jak wrzucam ten plik na serwer to błąd nie wyskakuje. Więc to coś po mojej stronie np. IIS lub konfiguracja PHP
edit2: zainstalowałem MySQL u siebie na komputerze i to samo, obiektowo nie działa, już nie wiem jak to rozwiązać