Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: reinstalacja(format)[windows]
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cyngiel
jakie pliki musze skopiowac lkub jakiego programu uzyc zeby moc se luksusowo formata zrobic chodzi mi o ustawienia i moze sterowniki jakies? ale niekoniecznie sterowniki w kazdym razie niezbedne pliki-ustawienia konta itp
Paul
Eeee ze jak :?: Troche nie jasno mowisz... Jesli chodzi ci o ustawienia konta w Outlooku tu tu masz info jak to zrobic...

Jesli masz jedna partycje i jeden dysk zainteresuj sie programem Partition Magic, ktorym mozesz sobie podzielic dysk na partycje na otwartym sercu i przeniesc wazne dane na inna partycje...
cyngiel
rzeczywiscie niejasno nie chcialo mi sie pisac ;p

no zebym nie utracil danych po formacie mam 2 partycje jedna systemowa
invx
jaki windows questionmark.gif
wassago
Cytat
Wysłany: 20:13 28pm31pm:28-05-2004
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
invx
biggrin.gif niezauwazylem, ale w takim razie w tym Windowsie jest cos takiego jak transmisja ustawien, wiec najlepiej zalatwic sobie na 2h jakiegos innego kompa z XP, potem przeslac ustawienia, zrobic formata, instalnac wina i znowu przeslac ustawienia i gtowe, moze i mozna te ustawienia jkims programikiem zaopisac jako plik, ale nie wiem.
orson
witam ...

Cytat
no zebym nie utracil danych po formacie

jak nie chcesz stracic danych to nie rob formata ...

moze jakas lista czego nie chcialbys stracic questionmark.gif lista byla by nice ...

podrawiam
cyngiel
ustawienia konta i wszystk oco z nim zwiazane
czyli robie formata instaluje wgrywam i mam wszystko tak jak przedtem
orson
witam ...

w takim razie skopiuj swoj katalog ... documents and settings<twoja_nazwa_usera>
i ustawienia programow z program files ... tych ktore chcesz zostawic [mail + browser + gg + save + etc]

pozdrawiam
marlowe
W majowym Chipie masz kilkanaście stron na ten temat- "step by step".
Pozdrawiam
Bartek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.