Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [koncert] Metallica - Chorzów 31 maj 2004
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
patrycjusz
Hej smile.gif
no jak w temacie smile.gif
kto się wybiera ? smile.gif
może jakieś małe spotkanko ? smile.gif po oczywiście bo rano mam jeszcze negocjacje tongue.gif
Pozdrawiam patS
SonGoace
teraz w polsce prawie sami HH wiec cieżko bedzie znaleźć kilku amatorów metalu biggrin.gif ale życze powodzenia biggrin.gif
scanner
Kurde, calkiwem zapomniawszy...
patS: dzisj przyjezdzasz, dzis wyjhezdzasz?
patrycjusz
@scanner: własnie przyszedłem z pracy tongue.gif i za chwile sie przebieram i takie tam tongue.gif
pozniej zostaje juz tylko pociag tongue.gif i ta dzisiaj w nocy po koncercie wyjezdzam tongue.gif
oprócz mnie bedzie jeszcze jedna osoba z grona php.pl ale niech sie sama przyzna tongue.gif
Dobra relacja jutro, coś tu skrobne wtedy smile.gif
Pozdrawiam smile.gif
scanner
pats: o której bedziesz w Katowicahch (lub jużw chorzowie) i o której się zaczna impreza?
Może by mi się udalo jakoś grafik dnia przebudoiwac..
wassago
patS & scann oczywiscie czekam na fotki z mitalki i slpkt'a :wink:
patrycjusz
@scanner: poszlo PW winksmiley.jpg
@wassago: w tym własnie lipa że mój aparat poszedł, no khmm... była impreza i no... tongue.gif
może drugi podróżny będzie miał aparat smile.gif
aaa... ide sie wykompać bo nie zdąże (sorki za OT ale jestem podniecony tongue.gif)
scanner
Cytat
patS & scann oczywiscie czekam na fotki z mitalki i slpkt'a :wink:
E.. mnie tam nie bedzie smile.gif Ja co najwyzej poiwko z patsem wypiję. Koncert Metaliki to nie moje klimaty smile.gif
hwao
Cytat
teraz w polsce prawie sami HH wiec cieżko bedzie znaleźć kilku amatorów metalu biggrin.gif ale życze powodzenia biggrin.gif

Własnie nie bardzo... ostanio samych metali widze snitch.gif
patrycjusz
jestem :]
@scanner przepraszam że nie dałem znaku życia smile.gif ale ... co tu dużo gadać no działo sie smile.gif
co do samego koncertu.... ehhh mógłbym zachwalać godzinami, poprostu coś pięknego, wiele osób co było na gwardii i innych koncertach metallici jednoznacznie twierdziło że to coś pięknego smile.gif
fantastycznych klimatów dostarczył powrót, ponad 50 tyś ludzi z chorzowa smile.gif , zdecydowana większość osób wracała z buta do katowic smile.gif , wobraźcie sobie ten tłum ludzi smile.gif, i najlepszy był dworzec, wchodzę a tam ludzie spią wszędzie, dosłownie wszędzie, nie wiem czy byliście kiedyś na dworcu w katowicach tongue.gif, ale powiem tyle ludzie spali wszędzie tongue.gif, do pociągów wsiadało po kilka tysięcy osób (na peronach czarno tongue.gif) , nasz (do wawy) oczywiście się zepsuł i miał tyle opóźnienia co wogóle sam jedzie do wawy (miał być o 6 a był przed 9), dosłownie 3 km może troche więcej przed wawą stanął w polu, wobraźcie sobie (ci którzy znają drogę pociągiem do wawy od strony zachodniego) czarny sznur paru tysięcy osób idących po torach smile.gif idących jak na zbawienie (mało kto miał coś do picia a jak miał to chował tongue.gif).
Wracając do koncertu, Metallica dała piękne show, które będe wspominał do końca życia (moja kobieta również), Ci którzy nie byli niech żałują, Ci którzy byli niech dalej świętują smile.gif
Mam nadzieje że jeszcze kiedyś coś takiego się mi trafi smile.gif czego i wam również życzę tongue.gif
Pozdrawiam patS
wassago
powiedz prosze, ze ty lub wybranka miala aparat [-o<
aha.. no i oczywiscie powiedz jak slipknot gral :wink:
-=Saint=-
Był ktoś koło 16:30 w centrum katowic wczoraj? To apropos tego HH... Miasto czarne... A koncert fajny, tylko mieli na poczatku troszke problemów z dzwiękiem. Na dworcu nie byłem, ale wystarczyło zobaczyć tysiąclecie o 24:00... smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.