Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przeglądarkowe koło fortuny..
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
nekomata
Jako iż nie zauważyłem (nie szukałem specjalnie) topicu o przeglądarkach postanowiłem założyć jeden . Każdy ma swojego faworyta w śród przeglądarek , tego jednego jedynego którego nie porzucimy obojętnie co by się stało, tego którego obsługujemy z zamkniętymi oczami , tego którego znamy całego na pamięć... W obecnych czasach komputer bez przeglądarki internetowej i bez możliwości instalacji takowej można śmiało nazwać śmieciem. Ja sam używam opery od wersji 9 i nie rozstaję się z nią od tego czasu .. gesty myszy , speed-dial (który zresztą został już zaadaptowany w innych przeglądarkach był chyba pierwszy w operze) , klient e-mail itd.. dlatego właśnie jest to moja ulubiona przeglądarka.

A jaki jest wasz wybór?
vokiel
Destkop
1. Opera, jako główna przeglądarka
2. Firefox za Firebuga i jeśli czasem coś nie działa w Operze
3. IE jeśli aplikacja www wymaga koniecznie IE
4. Chrome i Safari do testów stron

Mobilne
1. Opera mini
2. Opera mobile
nekomata
Cytat
2. Firefox za Firebuga i jeśli czasem coś nie działa w Operze
Mhmm nie jestem pewien ale czy przypadkiem Opera-dragonfly nie jest taka sama jak firebug?
Cytat
4. Chrome i Safari do testów stron
Też tak mam , znaczy wszystkie przeglądarki by sprawdzać czy poprawnie wyświetla tongue.gif
Fifi209
Cytat(nekomata @ 9.04.2011, 23:49:27 ) *
Jako iż nie zauważyłem (nie szukałem specjalnie) topicu o przeglądarkach postanowiłem założyć jeden

W ogóle nie szukałeś, w hydepark jest temat:
Temat: Wojny przegladarek
nekomata
Tu mnie masz , serio nie patrzyłem. :/ , [fail]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.