Witam kolejny raz proszę o pomoc.

Ogólnie mój cel: mam 3 zdjęcia: 1 - zdjęcie jest to okrąg z tłem przezroczytym, 2 zdjecie jest to tło.png, 3 jest to zdjecie całkowite przezroczyste ; chce zrobić coś takiego zeskalować zdjęcie "okrąg" według wielkości wysłanych w poscie (szerkość + wysokośc) następnie tą sama czynność wykonać z przezroczystym zdjęciem oraz nałozyć okrag na przezroczyste zdjęcie z stopniem przezroczystości 75, na samym koncu nałozyć te zdjęcie na tlo.png od wspołrzędnych XY tła.

Mam taki problem, wykonuje następujące czynności;
- pobieram zdjęcia do przerobienia
- skaluje zdjęcie okrag.png
- pobieram przezroczyste tlo
- skaluje je
- nakladam tlo i okrag na siebie, oraz daje okregowi wspolczynnik przezroczystosci 75
- nastepnie nakladam wszystko na tlo

Efekt tego dzialania jest prawie taki jak zamierzalem ... prawie
Dodaje zdjęcia z tego "co mi sie tworzy"

Oto kod php
  1. header('Content-Type: image/jpeg');
  2.  
  3. $bcg = imagecreatefromjpeg('tlo.jpg'); // tlo
  4. $img = imagecreatefrompng('background.png'); // okrag
  5. imagecopyresampled($img, $img, 0, 0, 0, 0, $_POST['w'], $_POST['h'], 200,200); // zmiana wielkosci okregu
  6.  
  7. $trans = imagecreatefrompng('tans.png');
  8. imagecopyresampled($trans, $trans, 0, 0, 0, 0, $_POST['w'], $_POST['h'], 200,200); // zmiana wielkosci okregu
  9. imagecopymerge($img, $img, 0, 0, 0, 0, $_POST['w'], $_POST['h'], 90);
  10.  
  11.  
  12. imagecopy($bcg, $img, $_POST['x'], $_POST['y'], 0, 0, $_POST['w'], $_POST['h']);
  13. imagejpeg($bcg);

Co jest zle? skaluje mi zdjęcie i ładnie nakłąda... ale w tle tego zdjęcia co nakłada nadal zostaje orginalny plik background.png (okrag)

Bardzo proszę o jakas pomoc bo jestem w ciemnej d. i nie mam pomysłu co z tym zrobić i skąd to się bierze