rwtryb
28.04.2011, 22:44:39
Witam,
Zainstalowałem ostatnio skrypt portalu ogłoszeń i mam bardzo dziwny problem:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@(tutaj_adres) and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Byłem na google, nie znalazłem żadnej sensownej odpowiedzi... ktoś napisał coś, że chmody, ale od czego?
Z góry dziękuje za pomoc, pozdrawiam
(nie podaje adresu nie chce robić reklamy, chyba, że potrzebny do rozwiązania problemu?)
darko
29.04.2011, 05:46:53
Poszukaj pliku .htaccess jest to ukryty plik, otwórz go (powinien gdzieś być) i sprawdź wszystkie ścieżki, jakie się tam pojawiają i popraw na odpowiednie czyli takie, jakie masz u siebie. Poza tym to pytanie powinno być skierowane do autora skryptu. ps. nie ma tam żadnego pliku readme albo install.txt ?
rwtryb
29.04.2011, 13:32:14
właśnie jest, ale nic o tym nie wspominają... napisałem do nich jak zwykle olewka..
nospor
29.04.2011, 13:34:39
Często probelem jest plik .htaccess a konkretnie jego zawartość. Niektóre hostingi nie tolerują poprostu pewnych wpisów w tym pliku.
Pokaż jak wygląda ten plik (pamiętaj że jest to plik systemowo ukryty i może nie być widoczny na dzień dobry). Plik ten powinien leżeć w głównym pliku aplikacji co pobrałeś
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.