Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Projekt Koszulki php.pl - rusza sprzedaż już w kwietniu!
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Stron: 1, 2, 3
itsme
Witam Was.

Przedstawiamy projekt koszulek związany z php.pl

[1,2]
[3,4]
[5,6]

Większy obrazek: http://mentax.pl/koszulki/koszulki.jpg

Oczekuje opinii.
Cenę będziemy znać w przyszłym tygodniu. Oczywiście tak jak w przypadku kubków cały dochód będzie przeznaczony na php.pl ponadto do każdej sprzedanej koszulki mentax.pl dorzuci coś od siebie. Ile dokładnie podamy w przyszłym tygodniu.

Nie będziemy uruchamiać sklepu.
Podamy numer konta, w tytule przelewu będzie trzeba zawrzeć wszystkie informacje na temat typu koszulki, rozmiaru, adresu dostawy :-) chyba że znajdą się osoby chętne do przerobienia sklepu z kubkami na koszulki.
Może to ułatwić nam i Wam zakupy.

Każdy kupujący otrzyma fakturę. Nie wystawiamy paragonów gdyż nie mamy i nie chcemy mieć kasy fiskalnej.

Czekamy na oferty od dostawców. Będą dwie opcje technologiczne: haftowana oraz flex/flock.
Jak otrzymamy więcej danych na pewno się podzielę z Wami.

Pozdrawiam
Radek
Spawnm
nr. 3 najlepsze wink.gif
blooregard
5. jest fajna tongue.gif
.radex
druga jest fajna wink.gif
erix
5/6
starach
A nie może być samej czarnej z małym czerwonym logiem php.pl na cycku? Trochę wydaje mi się że projektanta poniosła ułańska fantazja. ;p
Spawnm
A mi się wydaje że tylko na 3 i 5 php.pl nie zostało wciśnięte na chama.
.radex
Cytat(Spawnm @ 7.05.2011, 11:28:34 ) *
A mi się wydaje że tylko na 3 i 5 php.pl nie zostało wciśnięte na chama.

I zgadzam się. Fajnie by było jakoś lepiej logo php.pl umieścić dla drugiej propozycji...
hwao
Wszystkie mi się podobają, ale najbardziej 1 i 2'ga i bym wziął je obie biggrin.gif
Daiquiri
Jak dla mnie 5 smile.gif.
Nh2003
3 albo 5, z naciskiem na 3 smile.gif
vokiel
1,5 lub czarne 2,3
ixpack
IMO:
3, 5 - skłonny kupić.
6 - pewnie kupię wink.gif

1, 2 - nie czytelne :/

4 - Nawiązanie do "Twilight"? Nigdy bym tego nie założył :/
Adam_
3 lub 4 chętnie kupię smile.gif
DeyV
A ja 5 i 6 juz mam - i powiem wam ze swietnie to wyglada tongue.gif Po niedzieli podesle zdjecia:)
ixpack
Czas robić "na rzeźbę", żeby dumnie reprezentować wink.gif
DeyV
Real to real - a więc parę zdjęć z ostatniej wyprawy, gdzie miałem okazję reprezentować php.pl smile.gif

Jeszcze muszę poszukać zdjęcia z białą wersją.
lwc
Będzie możliwość zakupu dokładnie takiej wersji jak powyżej tj. niebieska koszulka plus napis w pozycji z nr 3? Moim zdaniem prezentuje się świetnie.
kilab
@lwc, dobre pytanie. Osobiście widzi mi się 3, ale jeśli byłaby możliwość, chętnie wziąłbym i niebieską wink.gif
Pawel_W
na pewno nie z tą zbajerowaną czcionką, w ogóle nie pasuje do programowania tongue.gif
Fifi209
1/5 - białe, ładne, czytelne wink.gif

Jeżeli cena nie będzie wygórowana to z przyjemnością kupię.
darko
Niebieska <3
ixpack
mint axn też będzie do kupienia? biggrin.gif

BTW Ostatnio miałem pomysł, żeby kupić tanią koszulkę i wyprasować fotę justina biebera - sprzedać na ebay'u... Żyła złota hehe.
kill15
3 ładna snitch.gif
Ale przydałoby się napisać jaka cena snitch.gif
lobopol
Ja jestem za 3.
Cysiaczek
3 w wersji niebieskiej jest fajna.
Ja bym jeszcze był za samym logiem na klacie, bez napisu.

Takiej z czcionkami jak z najnowszej produkcji o "wampirach", to też bym, podobnie jak ~ixpack nie założył smile.gif
hwao
Cytat(Cysiaczek @ 10.05.2011, 09:01:55 ) *
Ja bym jeszcze był za samym logiem na klacie, bez napisu.

Cyś zamiast szukać samej koszulki z logo na klacie, powinieneś już mieć je dawno temu je wytatuowane!
thek
Ja lubię czarne, więc pewnie pod ten kolor bedę myślal A co do wzoru to lubię zakręcone czcionki i ogólnie krążące wokół zawijasów gotyckich mi się podobają. Dlatego 2 mi pasuje, ale lubię też w miarę proste, więc 6 także mi odpowiada, choć moim zdaniem za bardzo logo spod tekstu we wszystkich oprócz 3 się nie wyrżnia i stąd skłaniałbym sie ku 3 własnie gdybym miał wybrać inne. Z wszystkich pokazanych 4 w każdym razie najmniej mi się podoba smile.gif Ze wszystkich nie-gotyckich czcionka najmniej mi się podoba a logo we wszystkich oprócz 3 i tak te samo wielkościowo. Innymi słowy jak by nie spojrzeć, zawsze na końcu wink.gif
askone
Jak dla mnie to najlepsze logotyp jest na 3 i 5. Co do koloru to pewnie jak większość preferuję czerń, ewentualnie zastanowiłbym się też nad niebieskim. Teraz tylko czekać na info o cenie i możliwości zakupu.
IceManSpy
Mi się podobają 3 i 5. Chociaż fajna by była biała/czarna z nie za dużym logiem php.pl na lewej piersi.

Ale wszystko zależy od ceny i rozmiaru smile.gif
ylk
Nr 3 czarny chętnie bym sobie sprawił do mojej kolekcji tuxowo-debianowych tshirtów smile.gif
ixpack
Ok może i jestem głupi... Jest maj - gdzie te koszulki można nabyć? I jaka jest ta cena... A może to sekret i tylko dżejmsy bondy dotrą do tych ściśle fajnych danych wink.gif
vokiel
@ixpack piszesz zamówienie do działu zamówień - koszulkę dostajesz na maila
Cypherq
Jeszcze gdyby cena się przewinęła przez temat...
lobopol
Maj już minął a koszulek ni widu, ni słychu.
DeyV
Uruchamiamy oficjalny sklep php.pl

Tylko że oczywiście jak zawsze ciągle jest za dużo pracy. Ale że koszulki już "stygną" - to i my postaramy się uruchomić to jak najszybciej.
el.pablo.72
Podoba mi się 3 i 5
ixpack
Cytat(DeyV @ 3.06.2011, 09:48:07 ) *
Uruchamiamy oficjalny sklep php.pl

Tylko że oczywiście jak zawsze ciągle jest za dużo pracy. Ale że koszulki już "stygną" - to i my postaramy się uruchomić to jak najszybciej.

Koszulki koszulkami, lato się kończy (uk), a ja chcę poszpanować, że i informatyk też ma klatę hehe wink.gif (na razie chodzę w workach po kartoflach happy.gif)
1010
A ja chciałem taką jeszcze ciepłą tongue.gif Jak już stygną to musi być rabacik biggrin.gif
lobopol
Koniec czerwca, a koszulek nie ma :/
peter13135
I co z tymi koszulkami ? już początek lipca, a w temacie nic nowego nie ma.
Pawel_W
widać kasy im nie brakuje tongue.gif
darko
Cytat(Pawel_W @ 3.07.2011, 00:00:10 ) *
widać kasy im nie brakuje tongue.gif

To nie jest akcja dla kasy, przecież gdzieś tam napisali, że dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na rozwój php.pl
Pawel_W
wiem i właśnie to miałem na myśli - widać php.pl dobrze się trzyma, skoro nie ma jeszcze koszulek smile.gif
darko
Niekoniecznie, bo może być aż tak źle (finansowo) że właśnie nie ma nawet na rozpoczęcie sprzedaży, czego sobie i Państwu nie życzę. Tak czy siak chyba nie dowiemy się prędko, dlaczego o akcji zrobiło się po kilku miesiącach cicho i nikt nic nie wie, chyba, że wypowie się tutaj ktoś decydujący o tych sprawach. Możliwe, że za mało osób wyraziło chęć zakupu?

Hej, zrobiłem sondę na rozruszanie wątku.
kilab
Z racji, że temat z sondą został zamknięty, napiszę tutaj. Koszulkę biorę, dobrze by było gdyby była niebieska, jak u @DeyV ale i czarną nie pogardzę.
Warto odświeżać temat smile.gif
hwao
Koszulki na pewno się pojawią, wiemy że jest duże zainteresowanie nimi i ciągle ktoś o nie pyta. Bardzo cieszy nas Wasz zainteresowanie. Staramy się żeby wszystko było jak najlepsze jakościowo i żeby każdy był zadowolony, ale niestety czas leci jak szalony. Moim zdaniem Dawid rzucił trochę "za szybką datę", ale to z pewnością dlatego że chciał jak najszybciej oddać je w Wasze ręce.

Proszę jeszcze o trochę cierpliwości, DeyV na pewno napisze jak będzie coś więcej wiedział.

@Pawel_W PHP.pl nie przynosi żadnych profitów finansowych osobom prowadzącym je, ba sami dopłacają do niego i poświęcają swój prywatny czas "po pracy" czyli ten który normalnie poświęca się rodzinie, albo odpoczynkowi - to tylko tak a pro po Twojej uwagi.
lobopol
Rozgryzłem was napisaliście o maju, ale niekoniecznie tego roku smile.gif
Pawel_W
ehh, no ja się widocznie bardzo niejasno wyraziłem, chodziło mi o to, że samo forum się dobrze trzyma więc dlatego nie potrzeba póki co dodatkowych funduszy

w każdym razie przepraszam, nie miałem nic złego na myśli brzydal.gif

no i ofc. czekam na koszulki smile.gif
itsme
juz pisalem wczesnie ze beda w maju tongue.gif
a tak powaznie wybaczcie opoznienie - ciezki okres nastal i maloo czasu mamy.

Postaramy się aby pojawily sie niebawem.
Pawel_W: przerosiny zbedne - Twoja wypowiedz jest dwuznaczna ale skoro Twierdzisz ze nie to miales na mysli przepraszac nie musisz
ps. Pawel_W: zapomnij ze dostaniesz koszulke za dwuznaczna wypowiedz tongue.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.