Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie polecam hostingu pod... Polecam hosting...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ixpack
Nie polecam współdzielonego hostingu OVH!? Tak... Ale tylko hostingu - najtańszego badziewia... Serwery dedykowane jak najbardziej - super support (no może poza 1 wyjątkiem, gdzie są problemy z proxmox i wirtualizacją serwerów - konfiguracja podawana przez ovh nie ma prawa działać...), serwery działają szybko - tak jak powinny, a i cena jest całkiem całkiem.

Co do dzielonego hostingu - blokowane są porty (chyba jakieś "na siłe" zabezpieczenia), zbyt dużo. Wysyłając pliki przez ftp zjadłem wczoraj wiele włosów (koledze zakładałem blog)! Ładnie wordpress się zainstalował używając ich instalatora... Ale za nic w świecie nie da się automatycznie zainstalować pluginów, czy zrobić update! Zablokowali coś, co blokuje wordpress wink.gif. O ironio... Wszystko trzeba robić "ręcznie" przez ftp, gdzie zaznaczam wyślesz z 15 plików i Cię od serwera odcina... Ja poradziłem sobie tak, że napisałem prosty skrypt usuwający nie puste foldery oraz rozpakowujący paczki do podanych folderów - teraz nie narzekam... Ale kolega już sam nie zrobi update'a :/ no chyba, że przez mój skrypcik.

Polecam za to takie coś jak bluehost.com i justhost.com - ale tylko pod hosting np. bloga. A dedyk? OVH.
wookieb
Temat: Opinie na temat hostingu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.