- chcę aby każdą z tych wylosowanych liczb zapisac do oddzielnego pliku
- nie wiem jak stworzyć tablice tak aby cyfry od 1 do 9 wyświetlano wyświetlano jako 01 - 09
proszę o pomoc
oto skrypt:
<?php ?> <?php ?>
<?php ?> <?php ?>
function change_num(&$element) { } $i = 1; file_put_contents($i.'.txt', $tmp['random'][$i]); $i++; }
$i = 1;
$i = 0;
zapytanie SQL: SELECT * FROM `aha` WHERE `proxy` !=1
INSERT INTO `links_michal`.`aha` ( `id` , `REMOTE_ADDR` , `HOST` , `proxy` , `SERVER_PROTOCOL` , `HTTP_ACCEPT_ENCODING` , `HTTP_ACCEPT_LANGUAGE` , `HTTP_CONNECTION` ) VALUES ( NULL , '2', '3', '4', '5', '6', '7', '8' );
SELECT * FROM `aha` WHERE `proxy` >=0
<?php // nawiazujemy polaczenie $connection = @mysql_connect('localhost', 'user', 'pass') // w przypadku niepowodznie wyświetlamy komunikat OR die('Brak polaczenia z serwerem MySQL.<br />Blad: '.mysql_error()); // połączenie nawiązane ;-) echo "Udalo sie polaczyc z serwerem!<br />"; // nawiązujemy połączenie z bazą danych $db = @mysql_select_db('nazwa_bazy', $connection) // w przypadku niepowodzenia wyświetlamy komunikat OR die('Nie mogę polaczyc sie z baza danych<br />Błąd: '.mysql_error()); // połączenie nawiązane ;-) echo "Udalo sie polaczyc z baza!<br />"; // Tworzenie i wysyałanie zapytania do bazy MySQL // tutaj sie zacialem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!! $w1 = 0wynik.txt $zapytanie = "INSERT INTO wyniki VALUES ('','".$w1."')"; echo $zapytanie; $idzapytania = mysql_query($zapytanie); // zamykamy połączenie mysql_close($connection); ?>
if ($file) { while ( ($wynik = fgets($file, 1024)) !== false ) // kolejna linijka, maks 1023 bajty(albo bity, ale chyba bajty ;)) { $zapytanie = $zapytanie."INSERT INTO wyniki VALUES ('','".wynik."')"; // tutaj laczy kolejne zapytania, a nizej wysyla jako jedno } { } }
'CREATE TABLE wyniki (liczby int(2) NOT NULL AUTO_INCREMENT, PRIMARY KEY(liczby))'