Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupie pilnie Forma kontaktowa na zaraz! Paypal!
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Kupię
matthewsie
Witam, robie nowa strone mojej firmy, duzo pracuje i nie na wszytko mam czas, a umiejetnosci w PHP to prawie tyle co zero.

Szukam kogos kto zrobi na zaraz (Place przez paypal - Instant payment ) prosta forme w htmlu ktora wysle do mnie maila,

mam takie cos:

1. <form id="ContactForm" action="">
  2. <div>
  3. <label><input type="text" value="Enter Your Name:" class="input" onblur="if(this.value=='') this.value='Enter Your Name:'" onfocus="if(this.value =='Enter Your Name:' ) this.value=''" /></label>
  4. <label><input type="text" value="Enter Email:" class="input" onblur="if(this.value=='') this.value='Enter Email:'" onfocus="if(this.value =='Enter Email:' ) this.value=''" /></label>
  5. <label><input type="text" value="Enter Fax:" class="input" onblur="if(this.value=='') this.value='Enter Fax:'" onfocus="if(this.value =='Enter Fax:' ) this.value=''" /></label>
  6. <label><input type="text" value="Enter State:" class="input" onblur="if(this.value=='') this.value='Enter State:'" onfocus="if(this.value =='Enter State:' ) this.value=''" /></label>
  7. <textarea cols="" rows="" onblur="if(this.value=='') this.value='Enter Message:'" onfocus="if(this.value =='Enter Message:' ) this.value=''" >Enter Message:</textarea>
  8. </div>
  9. <div class="alignright">
  10. <a href="#" class="link" onclick="document.getElementById('ContactForm').reset()">Reset</a><a href="#" class="link" onclick="document.getElementById('ContactForm').submit()">Submit</a>
  11. </div>
  12. </form>

Trzeba zrobić prosty formularz i dorobic captcha najlepiej matematyczna nie za trudna, ponieważ ludzie którzy będą tego używać nie zawsze są ogarnięci, albo czasem słabo widza:/

czekam na oferty, tak jak mowie, potrzebuje tego na zaraz, myślę ze ktoś ogarnięty zrobi to w 3 sekundy i zarobi na dobra Vudke, czy Cole.

GG nie używam, za to na maila odpowiadam od razu, info(at)recovery24.ie
Rid
Cytat
zarobi na dobra Vudke, czy Cole.
A to dobre,ubawiłem się czytając to-nawet niepotrzebna mi była do tego wódka.
matthewsie
Cytat(Rid @ 3.07.2011, 21:20:16 ) *
A to dobre,ubawiłem się czytając to-nawet niepotrzebna mi była do tego wódka.

Hehe to chyba dobrze,

ale na poważnie, ile można za takie coś zapłacićquestionmark.gif 20 - 40 zl??

dzięki

Widzisz ty się śmiejesz, a ktoś własnie w dosłownie 3 minuty zarobił 30PLN.

Temat do zamknięcia!!!
gargamel
No to na dobrą wódkę jednak nie zarobił...
matthewsie
Cytat(gargamel @ 3.07.2011, 23:17:57 ) *
No to na dobrą wódkę jednak nie zarobił...

Nawet ja tyle w 3 minuty nie zarabiam:/
Pawel_W
Cytat(matthewsie @ 4.07.2011, 00:22:11 ) *
Nawet ja tyle w 3 minuty nie zarabiam:/

a nasz prezydent tak (widzę pewne pokrewieństwo tongue.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.