Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: szukam - monitor katalogów
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
erix
Poszukuję jakiegoś darmowego softu, który będzie monitorował wybrany przeze mnie katalog i na podstawie wyrażenia regularnego odpalanego na jego nazwie, przenosił do odpowiedniego folderu.

Myślałem jakiś prowizoryczny monitor na .net napisany + skrypt w VBS testujący ścieżkę, ale może jest już coś gotowego?
Fifi209
Cytat(erix @ 24.06.2011, 12:25:37 ) *
Sam MS zaczyna powoli przechodzić na stronę HTML5 + JS, więc bym się jeszcze zastanowił. [;

Cytat(erix @ 24.06.2011, 12:25:37 ) *
w dodatku z dystrybucji odpada instalacja .NET Framework, który potrafi naprawdę wiele osób zirytować...

Cytat(erix @ 24.06.2011, 13:18:03 ) *
Fakt, .NET w działaniu zawsze lepszy niż Java, ale natywne aplikacje są lepsze, mimo wszystko (z perspektywy użytkownika tongue.gif).

Cytat(erix @ 24.06.2011, 16:08:17 ) *
A .NET? ZU zainstaluje najnowszą i myśli, że jest ok. Jednak nie jest. I biedak się męczy, co ma zrobić.
Koniec końców, w systemie jest zainstalowanych kilka różnych wersji .NET framework. Każda z nich zajmuje X miejsca na HDD.

Wybacz ale taki przeciwnik .NET i nagle chce aplikację napisaną w .NET ?
erix
Mówię o .NET w kontekście faktu, jak użytkownicy postrzegają problematyczność instalacji napisanych w nim programów.

Nie naginaj tego, co mówię. tongue.gif

I nie łącz wątków, gdyż JEDYNE programy monitorujące, jaki znalazłem, były napisane w .NET. Jeśli znajdziesz lepszy, chętnie skorzystam.

Nie rób offtopa, bo na dyskusję nt. .NET jest inny wątek.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.